Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?...

Tájjjmii kérdése:

Mi a címe ennek a filmnek? (régi, még gyerekkoromban láttam, de nagyon megragadta a fantáziámat )

Figyelt kérdés

Nagyon régen láttam. Még kiskoromban, azóta is keresem:)

Annyi ragadt meg, hogy van egy tök gazdag nő akinek hatalmas háza van. Éppen valamilyen újítást végeztet rajta. Na most felbérel egy pasit, hogy ezt végezze el, azt hiszem még épít is valami könnyű szerkezetes házikó részt.

Azt nem tudom, hogy van-e a nőnek férje, de az a lényeg, hogy a srác tök fiatal, jó a felsőteste és jóképű.

A nő a fejébe veszi, hogy elcsábítja és ha jól emlékszem akkor van is egy szexjelenet benne amikor ez sikerül, de az is lehet, hogy ez csak álom, vagy képzelgés. amit még tudok, hogy a srácnak van barátnője, vagy felesége, ezért is nehéz a gazdag nő dolga.

sajnos csak ennyire emlékszem. de nagyon szeretném már megtalálni és megnézni, ha valakinek esetleg rémlik legyen szíves leírni a címét.:):)

köszi.

2012. febr. 11. 18:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!