Mikor fejezik be szerintetek a Barátok köztöt és a Jóban rosszbant? Ezektől csak az egyik szlovák csatornán menő Panelházi történetek gagyibb.
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 21:23
1/9 anonim válasza:
Én sem szeretem ezeket a minősíthetetlen sorozatokat, de megoldom annyival, hogy nem nézem őket. ;)
2/9 A kérdező kommentje:
én se nézem,de a családban rajtam kívül mindenki nézi,főleg ezt a Panelházi bigyót,ami nagyon ciki,meg a Jóban rosszbant
2012. febr. 8. 21:31
3/9 anonim válasza:
elhiszem, hogy sokan utáljál, de higgyétek el, vannak olyan emberek, akiknek az egyetlen öröme, a Barátok közt vagy a Jóban rosszban. Szinte a családjuk, mert sajátjuk nincs:(
5/9 anonim válasza:
Kb. egyszerre lesz vége a való világgal. Amíg vannak olyanok, akik képesek leülni egy ilyen műsort megnézni addig nyomják. :)
6/9 anonim válasza:
Remélem minél előbb.Vegyenek helyette jó filmeket és azokat adják le!
7/9 anonim válasza:
Én se szerettem, de leültem megnéztem egy rész, és mér 1,5 éve nézem, egy rész sem hagytam ki.
9/9 anonim válasza:
Nemzeti ünnep lehetne,ha vége lesz ennek az igénytelen,gagyi,bugyuta,semmiről sem szóló sorozatnak.Sokan csak megszokásból nézik szerintem,mert nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!