Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Al Boondy a rém rendes családb...

Al Boondy a rém rendes családból miért nem vonzódik a feleségéhez? :D

Figyelt kérdés
Helo lehet hogy ez hülye kérdés de nem értem mi baja Al nek Peggel. Peg azért nem annyira rossz nő,mint amennyire beállítja, jó tényleg semmit nem csinál és szívja Al vérét de ez a legtöbb nőre elmondható.Attól még mint nő elég vonzó ahhoz hogy éjszakánkét bezavarja a macit a málnásba:D. Ha már itt tartunk a legtöbb férfi örülne ha a barátnője sexelni akarna vele folyton, de Al nem miért?amúgy tetszik a sorozat csak ezt nem értem benne.
2012. febr. 4. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Bundy...

Amúgy unja a Peget, azért nem akar vele szexelni. Meg az egész csak egy vicc, nem kell így elgondolkodni rajta...Csak bántásból mondanak ilyet egymásra :)

2012. febr. 4. 21:23
 2/10 A kérdező kommentje:

A nevét youtubeon láttam le írva azért írtam így=)

Pegbe max a vérszívását lehet meg unni és bár tudom hogy vicc az egész azért jó néha ilyen apróságokon is el gondolkodni=):D

Amúgy ha ennyire katasztrofális a helyzet miért nem válnak el?11 évadon keresztül szívták egymás vérét al magányra vágyik akkor miért nem hagyja el peget?:D

2012. febr. 4. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Volt olyan rész, amikor Al otthagyta :) De a végén visszament hozzá, mert rájött, hogy nem tud nélküle élni.
2012. febr. 4. 22:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Jézus mária komolyan vissza ment?biztos beteg lehetett:D
2012. febr. 4. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

amikre emlékszem belőle-

peg nem főz rá,éhesen,nyűgösen meg nincs kedve senkinek szexelni.

és peg "higiéniájáról" is volt egy két kiábrándító rész.

nameg 20-25 év házasság után dugni is ugyanazt a semmirekellő nőt?

2012. febr. 5. 01:20
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Ez az egyik alapvető poénforrás a sorozatban. Nincs különösebb oka.:)
2012. febr. 5. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Az egészet nem kell komolyan venni persze.ez csak egy paródia.De mégis sokminden van benne ami életszerű.A kapcsolatuk olyan 'se veled-se nélküled' kapcsolat.Én már voltam így nővel.Ennyi az egész!

Amugy meg ha a valóságot nézzük: van egy feleséged aki nem törődik a családjával és nem is főz,csak költi a pénzed felesleges cuccokra, ráadásul pofátlanul bunkó veled, elég visszataszító tud lenni egy férfi számára.Inkább feleségül veszek ha nem is olyan szép(csunyácska),de a családjával törődő, kedves nőt.

2012. febr. 5. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Kösz srácok:D

Am tudom hogy poén de most hogy így elmagyaráztátok bele gondoltam hogy manapság már nem is annyira vicces mert van ilyen a való életben is. Gondoljatok bele hogy indul egy kapcsolat a legtöbb esetben: először mindkét fél boldog és finoman közelednek egymáshoz de még egyenlőek aztán ahogy lefekszel a nővel egyre többet és többet akar mi pedig hagyjuk mert hajt minket a vadász ösztön:S ha nem engedünk nincs sex,de ha igen az engedékenység hatására a nők el kanászodnak és a végén a fejünkre nőnek azt tesznek velük amit akarnak és ez szomorú szerintem:S

2012. febr. 5. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szomorú amit írtál.Ha ez 100%ban így lenne,inkább agglegény maradok.De nem így van...vannak igenis rendes nők.én hiszek benne! Általába az 'irányító-típus' az amit leírtál.Az ilyen nők általába a gyenge,határozatlan,irányítható férfiakra vetik ki a hálójukat.És szívják a vérüket.Egy határozott férfi az ilyet kidobja,ha van esze.De ez fordítva is igaz....
2012. febr. 6. 21:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát eddig nem találkoztam olyan nővel aki úgy cselekedett volna ahogy te írod és nem akart volna irányítani...

Volt egy lány aki tök szerény volt, az elején nem akart semmit, aztán ahogy komolyabb lett a dolog egyre több mindent akart:S

Válogatni meg nem nagyon van lehetőségem nem vagyok népszerű a nők körében inkább el fogadom az ami jön...

2012. febr. 7. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!