Al Boondy a rém rendes családból miért nem vonzódik a feleségéhez? :D
Az Bundy...
Amúgy unja a Peget, azért nem akar vele szexelni. Meg az egész csak egy vicc, nem kell így elgondolkodni rajta...Csak bántásból mondanak ilyet egymásra :)
A nevét youtubeon láttam le írva azért írtam így=)
Pegbe max a vérszívását lehet meg unni és bár tudom hogy vicc az egész azért jó néha ilyen apróságokon is el gondolkodni=):D
Amúgy ha ennyire katasztrofális a helyzet miért nem válnak el?11 évadon keresztül szívták egymás vérét al magányra vágyik akkor miért nem hagyja el peget?:D
amikre emlékszem belőle-
peg nem főz rá,éhesen,nyűgösen meg nincs kedve senkinek szexelni.
és peg "higiéniájáról" is volt egy két kiábrándító rész.
nameg 20-25 év házasság után dugni is ugyanazt a semmirekellő nőt?
Az egészet nem kell komolyan venni persze.ez csak egy paródia.De mégis sokminden van benne ami életszerű.A kapcsolatuk olyan 'se veled-se nélküled' kapcsolat.Én már voltam így nővel.Ennyi az egész!
Amugy meg ha a valóságot nézzük: van egy feleséged aki nem törődik a családjával és nem is főz,csak költi a pénzed felesleges cuccokra, ráadásul pofátlanul bunkó veled, elég visszataszító tud lenni egy férfi számára.Inkább feleségül veszek ha nem is olyan szép(csunyácska),de a családjával törődő, kedves nőt.
Kösz srácok:D
Am tudom hogy poén de most hogy így elmagyaráztátok bele gondoltam hogy manapság már nem is annyira vicces mert van ilyen a való életben is. Gondoljatok bele hogy indul egy kapcsolat a legtöbb esetben: először mindkét fél boldog és finoman közelednek egymáshoz de még egyenlőek aztán ahogy lefekszel a nővel egyre többet és többet akar mi pedig hagyjuk mert hajt minket a vadász ösztön:S ha nem engedünk nincs sex,de ha igen az engedékenység hatására a nők el kanászodnak és a végén a fejünkre nőnek azt tesznek velük amit akarnak és ez szomorú szerintem:S
Hát eddig nem találkoztam olyan nővel aki úgy cselekedett volna ahogy te írod és nem akart volna irányítani...
Volt egy lány aki tök szerény volt, az elején nem akart semmit, aztán ahogy komolyabb lett a dolog egyre több mindent akart:S
Válogatni meg nem nagyon van lehetőségem nem vagyok népszerű a nők körében inkább el fogadom az ami jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!