Minden idők legjobbja a Penge(Blade). A penge 2-3 is egész jó. Az Underworld 1-2-3 jók, főleg az 1-2. Ha csaj vagy és unatkozol, valamint filmek terén nem vagy igényes, akkor szóba jöhet az alkonyat is. :]. ha az tetszik, akkor akármit ajánlhat a nép, mivel akinek tetszik az alkonyat az bármilyen vámpíros filmet megnézhet, mert bármilyen fos, tetszeni fog neki :)))
2010. jún. 14. 19:41
22/52 anonim válasza:
rajzás...
2010. jún. 16. 12:46
23/52 anonim válasza:
Talán még belefér a listába az Alkonyattól Pirkadatig nem láttam még de azt mondják jó film =)
2010. jún. 23. 10:12
24/52 Pintér Gergő válasza:
Az Én személyes kedvencem: "A Vámpírok Félegykor Basznak"!
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hasonló romantikus film, mint a Twillight.
2010. júl. 20. 17:41
25/52 anonim válasza:
Penge
2010. aug. 3. 01:21
26/52 anonim válasza:
Vámpírnaplók (bár ez sori, de én csak ezt az egy vámpíros cuccot bírom) de ezt nagyon
2010. aug. 19. 11:15
27/52 Liz* válasza:
Alkonyat, Interjú a vámpírral, Kárhozottak királynője, Vámpírnaplók, True Blood, Underword trilógia, Penge trilógia, A vámpír a vérfarkas és a szellem, Vámpír akták, Buffy, Vámpírok: a gyilkos csapat, Vámpírok alkonya, Daybreakers-A vámpírok kora, Vámpírok bálja, Vámpírok Havannában, Vér: az utolsó vámpír.
Ennyit tudok.
2010. aug. 22. 10:35
28/52 anonim válasza:
Vámpírnaplók. Habár szerintem ugyanaz mint a Alkonyat más szereplőkkel!
2010. szept. 1. 18:16
29/52 anonim válasza:
nem a TVD sokkal jobb
2010. szept. 2. 16:20
30/52 anonim válasza:
Dracula(1992-es Coppola rendezésében, a legjobb.)
Másik nagyon jó vámpíros film a Frászkarika. Na itt ki is fújtam, az összes többi ugy sz...r, ahogy van, mondjuk az alkonyattól pirkadatig még nézhető, de Blade, Dracula 2000 és társai. Ha ímádod a venezulei szappanoperákat, csicska angyal, izaura vagy disney hamupipőke és társait, akkor símán ajánlom az alkonyatot...nagyon cuki film.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!