Mondanátok jó vámpíros filmeket?
az előzőkön kívül van még egy pár amit érdemes megnézni:
vámpírok:a gyilkos csapat
underworld 1,2,3
a kápolna vámpírja
a vámpírok alkonya
a bloodrayne 2. része(amit még én sem láttam sajnos:'(
vámpír naplók --feltétlenül!!
amúgy meg sokkal több jóóó vámpíros könyv van mint film-szinte mindegyik jobb könyvben olvass!!!!
pl.:Cat és Bones-Félúton a Sírhoz-iszonyat vicces és jóó és szerelmes!!
True Blood-már megjelent a 4.kötet is naggyon jóóó
Twilight-saga-alap!!kihagyhatatlan muszáj!!!
Nekem a kárhozottak királynője a kedvencem. Tisztában vagyok vele, h nem a legjobb, de imádom a hangulatát. Nekem annyira összekapcsolódik a vámpírlét a rocker érzéssel. Sztem a kárhozottak királynőjének a filmzenéje az elmúlt 10 év legjobb filmzenéi közé tartozik. Aik szeretik a rock zenét azoknak kötelező :P.
Ha jól láttam akkor a vér és csokoládét még nem írták. Nagyon sokan szeretik, bár véleményem szerint elég gyenge. Ha nagyon unatkozol, akkor leköt másfél órára :P.
Sajnos nagyon kevés jó vámpíros film van... két véglet működik: vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak. Kár értük :S
Könyvben még ajánlanám a vámpír akadémia köteteket. Egyedi, izgalmas történet.
Interjú a vámpírral
Salem's lot
Penge 1-2-3
Underworld 1-2-3
Twilight sorozat(ez inkább romantikus,én semiképp nem mondanám horrornak,de nézhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!