Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok jó vámpíros filmeket?

Mondanátok jó vámpíros filmeket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 16:36
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
7%
2009. máj. 31. 16:42
 2/52 anonim ***** válasza:
64%
nem azt linkelte be amit akartam..szóval baloldalon írd be a keresőbe h.vámpír és kiad egy csomót.:)1.voltam
2009. máj. 31. 16:42
 3/52 anonim ***** válasza:
77%

Kárhozottak Királynője

Underworld

Interjú a vámpírral

Alkonyat

Van Helsing

Nagy hirtelen ennyi

2009. máj. 31. 17:09
 4/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. máj. 31. 17:12
 5/52 anonim ***** válasza:
92%

Az én kedvenceim:

Kárhozottak Királynője

Interjú a vámpírral

Moon Child

Dracula 2: A mennybemenetel

2009. máj. 31. 18:40
 6/52 anonim válasza:
25%
az én kedvenc vámpíros filmem, egyben nagyon romantikus és megható film is. a címe TWILIGHT (ALKONYAT)
2009. jún. 7. 12:02
 7/52 anonim válasza:
47%

Hali:)

A Twilight(Alkonyat) nekem is nagyon nagy kedvencem,de úgy gondolom,hogy ha vámpíros filmet szeretnél,akkor érdemesebb egy Interjú a vámpírral kezdeni,mert a Twilightban nem azon van a hangsúly,hogy VÁMPÍR,hanem a tiltott szerelmen...ettől függetlenül az Alkonyatot is bátran ajánlom:D

2009. jún. 7. 19:57
 8/52 A kérdező kommentje:
Köszi. Az alkonyatot már láttam nekem is tetszett. Az interjú a vámpírral c. filmer viszont még nem láttam, úgyhogy azt meg fogom nézni!:)
2009. jún. 8. 05:53
 9/52 anonim ***** válasza:
95%

Dracula (92-esre gondolok, Francis Ford Coppola rendezésében)

meg persze a nézhető, de nem túl jó kategória (a legalja is fellelhető a felsorolásomban xD):

Penge 1-3

Buffy, a vámpírok réme (Bizony. xD Szörnyű tény, de készült film is, azon alapszik a sorozat.)

Dracula 2000

Ikerhatás 1-2

Vámpír Brooklynban

Vámpír angyalok

Aztán ott vannak még a jó öreg Stephen King-feldolgozások: A gonosz háza (1979), Vámpírok városa (1981), Salem's lot (2004)

Utóbbi három ugyanannak a könyvnek a feldolgozása.

Az Interjú a vámpírralt én is nagyon ajánlom. Valószínűleg az egyik legjobb vámpírfilm (régi motoros vagyok már 17 éves létemre, szóval elhiheted xD). A Kárhozottak királynője nem egy monumentális alkotás, de érdemes megnézni, mivel az Interjú a vámpírral folytatása.

Esetleg sorozatokat tudok még felsorolni:

Buffy, a vámpírok réme (az első két évad valódi szappanopera Angel és Buffy szerelmi vívódásával xD)

Angel

Moonlight

Blood ties

True blood (HBO-n megy, nem láttam még egy részt sem belőle, de bevallom, nem is tervezem, hogy nézni kezdem)

Valójában tényleg csak két filmet tudok ajánlani szívemből. Mindkettőt felsoroltam már: Interjú a vámpírral és a 92-es, Gary Oldman-es Drakula.

Ha nagyon érdekel a téma, és szeretsz olvasni, akkor könyveket tudok még felsorolni - ebben is megtalálható lesz a legalja, de Anne Rice-ban soha sem kell kételkedned. :)

Bram Stoker: Drakula

Stephen King: Borzalmak városa

Darren Shan: Vámpírk könyvek (sorozat)

Anne Rice: Vámpírkrónikák (sorozat)

J.R.Ward: Fekete tőr testvériség (sorozat, romantikus-erotikus)

2009. júl. 24. 21:27
 10/52 A kérdező kommentje:
Hű nagyon köszi az utolsó választ innen aztán tudok válogatni A Buffyt és az Angelt azt ismerem és szeretem is:) Még egyszer közsönöm, hogy ilyen sokat írtál!!:)
2009. júl. 25. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!