Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki ismeri a dokik című sorozatot?

Adamkak kérdése:

Ki ismeri a dokik című sorozatot?

Figyelt kérdés
scrubs az igazi címe tehát kezdők. és nektek mi tetszet benne?
2012. jan. 13. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Vicces, nem erőltetetten. Lazák benne a színészek, jól játszanak. Alapvetően vígjáték, de azért elég sok drámai elemet raktak bele. És sok jó zenét :)
2012. jan. 13. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem is ugyanezekért az egyik kedvenc jelenetem amikor a liftbe táncol az everybody was kungfu fighting-ra.XD
2012. jan. 13. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Az jó! Meg amikor egymást szivatják! Meg pacsi :D

Nekem a kedvencem, amikor az egyik beteggel összehaverkodnak, és a végén ez a zene megy:

http://www.youtube.com/watch?v=rePcHxFJIuU

2012. jan. 13. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:
és nektek mi akedvenc sorozatotok? nekem Dokik és Így jártam anyátokkal, Pokémon, Vanguard. Az utolsó kettő anime de imádom őket.És még pár sorozatot de azokat talán nem szeretem ennyire
2012. jan. 13. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki vagy, Doki :)
2012. jan. 18. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Imádtam, mert nagyon élethű, számomra nagyon közeli élethelyzeteket mutatott be. Rengeteg tanulandó élethelyzetet mutatott be, volt, amin nevettem, volt, amin sírtam. Dr. Cox a példaképem.
2015. jan. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!