Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismeri valaki ezt a sorozatot?...

Ismeri valaki ezt a sorozatot? Fisica o quimica

Figyelt kérdés
Két fiúról, Fer-ől és David-ról szól. Spanyol sorozat, de itthon azt hiszem nem adják. Valaki tud valami oldalt, ahol fenn van magyar felirattal? Mert én nem találtam. Előre is köszönöm!
2012. jan. 1. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nézem, igaz felirat nélkül (úgyhogy jó nehéz). Nem kizárólag Fer-ről és David-ról szól, David csak a 4. évadban jelenik meg - a központ a Zurbarán, mint iskola :) És igen, itthon nem adják, szerintem a nézőközönség jelentős része nem lenne elég toleráns hozzá... Habár én fiú vagyok, és nem vagyok meleg, mégis a kedvenc karakterem Fer :-)

2012. febr. 12. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Na, miután jelentős részét végignéztem a sorozatnak, íme a benyomásaim: szerintem valami elképesztően jól meg van csinálva az egész, a története is jól követhető, és sosem unalmas. Habár vannak benne furcsa fordulatok, mindig nagyon szórakoztató.

Az utolsó, 7. évadban volt a készítők legaljasabb húzása... ha nézed, nem akarom lelőni a dolgot, bár lehet már tudsz róla... de megnyugtat, hogy nem csak nekem, hanem mindenki másnak se tetszett ez a fordulat... na mindegy...

Szóval érdemes nézni, spanyoltanuláshoz kifejezetten hasznos :)

2012. jún. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!