Milyen animéket tudtok amikben szexi pasik vannak?
Kaichou wa maid-sama
Ouran high school host club
Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe xD Ilyen későn már nehéz gondolkodni xD Majd még írok később, ha eszembe jutnak.
Minden animében van szexi pasi xD Pl naruto shippuuden: Deidara, Sasuke, Itachi, Sasori (bár sasorinak nencs izmos felsőteste, mert báb, mégis nagyon szexy xDDD) bleach: Ichigo meg még sokan xD wolf's rain : Kiba és Tsume nagyon jól néznek ki xD
De amit beírtál arra legintább Sasuke (nagyon utálom) hasonlít
Ichigo ?(Bleach) , Uryuu? (Bleach) , Naruto ? (Naruto Shippuuden) , Sasuke ? (Naruto Shippuuden) , Kisame ? (Naruto Shippuuden), RIN ? (Ao No Exorcisto) , Mephistoo ? (Ao No Exorsicto), Yukioo ? (Ao No Exorcisto) , Luffy ? (One Piece) , Goku ? (DBZ) , Vegita ? (DBZ), Apollo ? (Seuse No Aquarion) , ED? (FullMetal Alchemist : Brotherhood), Mustang Taicho (FullMetal Alchemist : Brotherhood) , Inuyasha ? (Inuyasha) , Ginta As "Fakopáncs" ? (Deadman Wonderland) , Kiyomasa Senji As "Holló" ? (Deadman Wonderland), Yoh Asakura (Shaman King) , Zeke Asakura (Shaman King),
Igazábol a menőbben kinézö alakokat irtam ki az animékböl amiket láttam és emlékszek rá , mivel fiu vagyok neked nemtudom mi "szexi" szerintem ök a "Menőbb" kinézetűek .
A Katekyo Hitman Reborn tele van jótestű maffiózókkal . (A Varia orvgyilkos osztag, a Cavallone és Vongola családok majdnem minden tagja)
Hetalia OldFritze, A valóságban nem is, de a mangában helyes.
Ai no kusabi(yaoi anime) Iason és Rikije.
Kaleido star Leon Oswaldja.
Brave 10
Nurarihyon no mago
D. Gray man
Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World - ez egy movie, és sajnos még nincs hozzá magyar felirat (vagyis én még nem találtam)
Inu x boku ss
Ezekben is vannak helyes pasik, de az alapsztori szerintem iszonyú:
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kin`iro no Chord: Primo Passo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!