Ezekhez hasonló animeket tudtok?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem animeket nézni,csakhogy már nem találok olyat ami tetszik...Eddig az Elfen Lied,Death Note és Vampire Knight tetszett a legjobban és valami ezekhez hasonló jól jönne.2012. jan. 2. 00:29
2/8 anonim válasza:
NANA
Chobits
Lovely Complex
Bokura ga ita
kaichou wa maid sama
itazura na kiss
Paradise Kiss
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:) ezeket még nem láttam
2012. jan. 2. 10:36
4/8 anonim válasza:
Amiket én még nagyon szeretek, az a Fairy tail és a Naruto (Y)
5/8 anonim válasza:
One piece(szinte bűn kihagyni), Kateyko hitman reborn, Code geass
6/8 A kérdező kommentje:
Ezeket sem láttam csak hallottam róluk,majd megnézem csak sorjába:D
A Narutot mondjuk már rég óta nézem.
2012. jan. 5. 20:49
7/8 anonim válasza:
A One Piece és a Fairy Tail tényleg kötelező darab :D Ha vmi viccesebb animét keresel, ami nem romantikus ajánlom a Beelzebubot :D
8/8 Ekkert válasza:
Én még bóven ajánlom a Bleach et és az InuYasha t is, az utóbbi kicsit régibb de a story ja nagyon jól bemutatja a középkori Japánt. A Bleach, ha szereted a Naruto t akkor ez is biztos tetszeni fog(kardok, halálistenek, sok harc és a legvégén, de nem utolsó sorban a folyamatos fejlődés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!