Mi a véleményed "Az osztály" című észt filmről?
Megrázo,borzalmas,nem találok szavakat!Brteg allat a főgonosz srác!
Mondjuk Caspert nrm értem,miért tette meg Azt,ugyse olték volna meg...Josephnek pefig ilyen korulmények kozt hogy álhatott fel?
Megerdemelték amugy a haéált
Az első válaszoló hülye, soha nem tapasztalta meg milyen az amikor rendszeresen megalázzák és átcsapott az áldozat hibáztatásba.
En is jartam hasonló osztályba, bár ott inkabb a cigányok miatt fajultak el a dolgok es nem is az volt hogy 1emberre szállt rá mindenki inkabb olyan hogy majdnem mindenkinek meg volt a saját bullyingolója. Bár fele annyira nem volt brutális mint a filmben, de tudom milyen az amikor rendszeresen basztatnak. Megverni soha nem vertek meg, de még így is álmodoztam arrol hogy késsel leszúrom az összeset.
Minden golyó jó helyre ment a filmben, nem is ertem hogy lehet ilyen f4szokat vedelmezni.
A szégyen és a düh egyszerre csapott ki Joseph-ből, a golyó általi halál még kegyelmező is volt annak a f4sznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!