Hol lehet a Klass - Elu pärast című észt sorozathoz angol feliratot találni?
Váov, nem is tudtam, hogy van folytatása.
Egyáltalán honnan lehet letölteni? Látom, hogy fönt vannak rapidhsare-en, de haralmas baromság volt az ötlet, hogy oda rakják...
Itt vannak a rapidshares linkek. Máshol tudtommal nincs fent. Sajnos. Van itt felirat file is csak sajnos nme tudom használni. Jelenleg azzal küzdök. Ezért is érdekel, hogy van-e máshol angol felirat.
Aaaaaaz istenit, most látom, miután egy partot letöltöttem:
"The next Free-Download can be started in 165:57 minutes."...
Hát ja. Egy nap alatt azért le lehet szedni egy részt. De felirat nélkül nem sokat érsz vele, hogy megnézed. Még szerencse, hogy az angol tudásom van olyan szinten, hogy a 98%át megértsem.
Az első 3 rész fent van youtubeon hat 10 perces részletben.
Azta... Egyre több "rajpngója" lesz a filmnek és a sorozatnak is. :D
Én is hasonlót kérdeztem, mostanában jöttek rá válaszok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Az elején nekem is gondom volt a felirattal, de hála egy válaszolónak, sikerült megoldani. ^^
Benne vagyok a film kivesézésében. :D
Szóval. Kedvenc karakterem Kaspar. Mert megvédi azt a szerencsétlen srácot, és nem adja fel.
Amúgy színészként is Vallo kirs a kedvencem. <3 ^^ A többiek is nagyon jók, sőt. :)
Meg az Elu pärast-ban nagyon bírtam Triin Tenso-t (Kerli), ő is nagyon jó. Kár, hogy a filmben csak pár percre tűnt fel. (Off: szerepelt az "Itt voltam" c. másik észt filmben, ott is kemény fél percig, ha feltűnik, egy utcalányként. És a Joosep apját alakító pasi is játszik benne, ő Rass testvére, ha jól emlékszem :D)
Hűdenagyon örülök, hogy szaporodnak a Klass-t szeretők. ^^ :D:D
"Az elején nekem is gondom volt a felirattal, de hála egy válaszolónak, sikerült megoldani. ^^"
Én vagyok az a válaszolóxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!