Mit gondoltok a transformers prime magyar szinkronjáról?
Ma láttad a cartoon-on?
én is ma láttam :D
szerintem SZAR a szinkron,meg a mese se túl nagy dobás.
Szerintem fél-szar. Van, amit eltaláltak, de a javát elszúrták. Például a fél szereplőgárda hangjának nincs sok köze az eredetikhez, és engem kiborít, hogy a neveket angolul hagyták.
Összegezvén olyan, mint egy finom fagyi kaki-darabkákkal: van benne jó, de a sok rossz lehúzza az élményt.
nekem is csak jack hangjával volt bajom, de amúgy nem rossz :)
már láttam az egész első évadot angolul most végignézhetem magyarul :)
Én is nézegetem magyarul, és megváltozott róla a véleményem. Még mindig nem mondanám tökéletesnek, de azért nem túl rossz. Sajnos nagyon hallatszik rajta, hogy gyorsan /nem túl sok pénzből készült... a hangok kiosztása lehetne jobb, a színészi játék néhol nagyon elüt az eredetitől, meg van pár fordítási bibi is, szóval ezeken csiszolhattak volna még.
A legjobb az lett volna, ha kapcsolatba lépnek a rajongókkal, hogy mindent rendesen fordítsanak, meg ilyenek, de az ilyet sajnos nem nagyon várhatjuk el a szinkronstúdióktól...
Ha valakit esetleg érdekelne:
Közreműködők:
Varga Gábor - Racsni (túl fiatal)
Pekár Adrienn - Miko (tűrhető)
Richter Tamás - Raf (jó)
Kálid Artúr - Flower (jó)
Sótonyi Gábor - Válaszfal/Bulkhead (ez a hang sose volt a kedvencem)
Antal Olga - Arszi (mozis hang, a bukottak bosszújából, jó)
Láng Balázs - Üstökös (elmegy)
Szélyes Imre - Optimusz (okés)
Borbiczki Ferenc - Megatron (okés)
Stukovszky Tamás - Jack (szerintem is gáz)
Szolok Péter - Sziklaugró (no comment)
Bognár Tamás - Égrengés (nagyon jó)
Magyarszöveg: Borsiczky Péter
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Németh Piroska
Hangmérnök: Bederna László
Szinkronrendező: Orosz Ildikó
SDI Media Hungary
Ez lemaradt, innen letölthetitek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!