Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Twilight...

Mi a véleményetek a Twilight és a New Moon magyar szinkronjáról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megoszlanak a vélemények, és ezért lennék rá kíváncsi. Szerintem a szinkronhang az kész katasztrófa. Bellához abszolút nem illik ez a magas, vékony hang. Edwardról már nem is beszélek... Az volt a csúcs, mikor meghallottam James hangját. Hát, azt hittem, elsírom magam. Aztán ott vannak azok a hülye félrefordítások, a magyartalan mondatok. Pl. mikor Edward jön bemutatkozni Charlie-nak. Mi a szar az, hogy "szeretnék hivatalosan is bemutatkozni"? Miért, eddig hogy mutatkozott be? Lehet, hogy ez így jó, de szerintem elég hülyeség. Aztán, mikor ülnek Bella szobájában, és Edward mondja: "Ez nekem olyan varázsos..." Hát, akkor én majdnem kinyírtam magam.

A New Moont még nem láttam szinkronosan, csak a reklámban... De hát, ott se voltam elájulva. Szóval, félve várom a többi szinkronos részt...

Ti mit gondoltok?

2010. jan. 3. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is katasztrófa a szinkron,ezért is csak feliratosan vagyok hajlandó megnézni.
2010. jan. 3. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
James az tényleg szörnyű.. nem igazán illenek hozzájuk ezek a magyar hangok, de azt elismerem, hogy más filmben, más karakternek tökéletesen megfelelnek, tehát nem hordom le őket ^^ (meg jófejek is :D)
2010. jan. 3. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem a világon semmi bajom sincs a hangokkal. csak ha más filmben lennének, más emberekhez passzolnának akkor jobban tudnám őket értékelni...
2010. jan. 3. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában nagyon jól szoktak sikerülni a szinkronizálások, de ez valami KATASZTRÓFA! Néha én is már az idegroham küszöbén álltam...És van olyan, akinek ez tetszik! Ez a durva! Komolyan, veszélyességi pótlék járna...
2010. aug. 12. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
jajajaa... nekem is ez a véleményem
2010. aug. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!