Fűrész című filmből idézetek?
Figyelt kérdés
tudnátok mondani pár idézetet a filmből? kerestem neten, de mindenhol ugyan azt a 3-at írják:/ nagyon megköszönném!:D2012. jan. 5. 21:10
1/8 anonim válasza:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh, a labam, a labam, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh, Bmeg, nemhiszem el, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAH
2/8 anonim válasza:
lehetséges hogy csak az a 3 van:/ de ha tényleg érdekel a téma akkor nézz meg néhány részt és keress bennük olyan mondatokat amik esetleg jók lennének idézetnek:) én csak ezt tudom ajánlani
3/8 anonim válasza:
"Itt nincs összefüggés,a jóból nem következik semmi. (...)Légy jó ember? Mások lopnak,csalnak és miniszterek lesznek,van aki megáll segíteni egy elkadt motorosnak és elgázolja egy nyergesvontató...Nem lehet kiszámítani."
4/8 anonim válasza:
ezt én fordítottam le.
A legtöbb ember annyira hálátlan azért, hogy él; de te nem, már többé nem.
6/8 anonim válasza:
"ha egyszer becsapsz az a te szégyened, ha kétszer, az már az enyém..."
7/8 timizza34 válasza:
Az utánzás, az elismerés legfelsőbb foka
8/8 anonim válasza:
Kedvencem:
Amint látod a halált közelről, megérted majd az élet értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!