P. S. I love you c. filmből idézetek?
21:02-es válaszoló vagyok
itt van találtam még párat:
,, - Hmm... Étvágygerjesztő pasi, nem? A kávém is megállna a popóján!
- Muszáj úgy beszélned minden férfiról, mintha egy darab hús lenne?
- Bocsi John, tudom, komplexusod van a lapos segged miatt!
- Látod Dennis, ezért nem vagy még férjnél! Ha férfiként viselkedsz, ne csodálkozz, hogy elkerülnek!
- Óóó... ez lenne az oka? Értem, egész mást hittem, én naiv! Azt hittem, azért, mert a legjobbat érdemlem. És hiszem, hogy van ilyen. Csak folyton elnézi a házszámot. És tisztázzunk valamit: amióta világ a világ, a hapsik a cickómat nézték a szemem helyett, és kézfogás helyett a fenekembe csíptek, úgyhogy minden jogom megvan hozzá, hogy stíröljem egy pali hátsóját, közönséges, útszéli elismeréssel, ha olyanom van! "
(mondjuk ezek nem kifejezetten olyan idézetek de azért jók)
na megint én vagyok: D
találtam még:)
Na jó..összefoglalom: hetero vagy, facér és saját vállakozásod van..Csak hagy teszteljek le valamit... Hol voltál eddig?..Folyton elnéztem a házszámot."
Nem bánod, ha egy darabig elkísérlek, ha már úgyis egyfelé tartunk? Maradok ezen az oldalon, még dumálnunk sem kell, tudod.. néha jó úgy együtt sétálni valakivel, hogy egy szót se szóltok egymáshoz miután.. megismerkedtetek!'
Nem tudom, hogyan csináltad, de visszahoztál a halálból.
Hamarosan újra írok.
Utóírat:Tudod te.
Engem ez fogott meg a legjobban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!