Melyik filmből valók az alábbi idézetek?
"A tömegek korát éljük Tanár Úr, az undorító tömegek korát, amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepéről mint éppen ma. Hányingerlõen undorító, amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században. Sztrájkok, tüntetések, hát hol élünk?"
"-Mondja miért ver maga!?
-A megszerzett hatalom jogán, az eszméim keltette indulat parancsára."
"Ez a Macák betörje az orrukat, leüsse őket ficamítsa ki a karjukat, rúgjon az ágyékukba és maga nyugodtan mondhassa nekik, hogy a feleségük k..va. Ez a négy ember tanulja meg, hogy magának valóban jogában áll ezt mondani, jogában áll széttörni az orrukat, kiveretni a fogukat, szétrúgatni a veséjüket!"
"Protestálni, lázadni, tiltakozni csak az olyan ember tud, aki becsülheti önmagát. Kiengedne innen embereket, akik félni fognak tőlünk, gyűlölni fognak bennünket, de jogosan becsülik önmagukat. Elkövetné ezt a hibát."
Az a baj hogy én sem tudom!
Pedig lovag akarok lenni:D
5. pecsét.
Az egyik kedvenc filmem.
jaj most látom,hogy már te is tudod,bocsi:)
Csak úgy elkapott a hév mikor olvastam az első idézetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!