Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nana (anime) -hol találok...

Nana (anime) -hol találok magyar feliratot?

Figyelt kérdés
Keresem a Nana c. animéhez a magyar feliratot. Szinkronizálva már láttam, de nekem japánul kellene magyar felirattal. Remélem tudtok segíteni.Köszi!:)
2012. jan. 3. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen videólejátszód van pl. Media Player Classic, SmPlayer, Kmvplayer, Vplayer, Bsplayer stb.

De általában úgy van hogy fájl menü felirat betöltése, és ott kiválasztod amelyik feliratot akarod. vagy elméletileg ha ugyanaz a fájl neve mint a videófájlé (persze a kiterjesztés marad különböző) akkor automatikusan is felismeri.

Ha van rajta angol felirat, akkor vigyázz mert ha hardsubos(azaz égetett feliratos) tehát nincs hozzá külön feliratfájl mégis van rajta felirat, akkor azt NEM lehet leszedni róla mivel az a képbe van égetve.

Japánul meg (ha tudsz torrentezni akkor) a nagyobb torrentoldalakon megvan a NANA (NCore, Bithumen, Tvstore, piratebay ->ehhez nem kell regisztrálni)ha van valamelyikhez hozzáférésed akkor le tudod torrentezni.

direkt linket még nem találtam de keresek neked mindjárt

2012. jan. 3. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
hmm... direkt linket nem igazán találtam, vagy legaábbis nem olyat amit biztonsággal tudnék ajánlani. Ha nem tudsz torrentezni és hardsubos a videó akkor csak azt tudom mondani hogy be kell regisztrálni valamelyik nagyobb ingyenes anime letöltő oldalra aztán onnan leszedni. De ezekből egyre kevesebb lesz mert úgyis mindenki torrentezik.
2012. jan. 3. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Van egy halvány sejtésem, miszerint nekem sosem lesz ecdl vizsgám meg ilyenek:D

Köszönöm a fáradozást, már kezdem magam kínosan érezni a szerencsétlenkedésemért:S

2012. jan. 3. 20:57
 14/19 A kérdező kommentje:

És tudnál ajánlani esetleg egy nagyobb ingyenes anime letöltő oldalt, ahonnan végre le tudnám tölteni japánul?

Csak angol felirattal találom-.-

2012. jan. 3. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

talán ez, de hogy lehet-e feliratmenteset leszedni azt nem tudom.

2012. jan. 3. 21:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Az angol feliratot hogyan tudom leszedni és felrakni helyette a magyart?És ha az angol bele van égetve. akkor nem is lehet leszedni?
2012. jan. 4. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
az égetettet sehogy, mert az a kép része nem pedig egy másik "réteg".
2012. jan. 4. 17:42
 18/19 A kérdező kommentje:
És ha nincs égetve?
2012. jan. 4. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
akkor egyszerűen átváltasz a másikra. Hogy ez pontosan hogy megy a lejátszótól függ. MPC-ban például lejátszás menü feliratok és kiválasztod ami neked kell. SMplayer-ben meg külön fül van a feliratoknak ott meg ott átállítod és kész
2012. jan. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!