Nana (anime) -hol találok magyar feliratot?
Igen, köszi, csak letöltés után azt írja, hogy a 40 napos próbahasználat után regisztrálni kell vagy mi...
És meg se tudom nyitni a letöltött fájlokat.
Nem tudna valaki segíteni?
Nálam engedi, nem kell regisztrálni. Van Winrarod, vagy vmilyen olyan programod amivel tömörített fájlokat lehet kicsomagolni(.zip,.rar stb...)?
Ha nincs winrarod innen szedhetsz le:
ingyenes 40 napig, utána illene törölni, ha nem akarod megvásásrolni.
én ezt nem hiszem el....feladom.
Letöltöttem a winrart, meg a feliratokat is, de ismeretlen fájlformátum miatt nem tudja megnyitni-.-
Ilyenkor mit lehet csinálni? Már kezd elegem lenni....
Amúgy köszönöm szépen az eddigi segítségeket!
Innen töltötted le vmelyik feliratot?
Ha igen, elindítod a winrart (feltelepítetted ugye?), megkeresed benne a feliratot ami ugye .zip kiterjesztésű, belemész, utána rányomsz hogy "kibontás ide" megadod neki, hogy hova bontsa ki és elvileg kész is vagy.
Így már remélem működik.
-Igen, onnan töltöttem le.
-feltelepítettem a winrart
-megvolt a kibontás
De nem lehet megnyitni, mert még mindig az ismeretlen fájl formátummal van baja.
Pedig mindent úgy csináltunk, mint az előző gépen, ott sikerült, most nem tudom mi van.....
Már sikerült megnyitni a feliratot, le is töltöttem a videót japánul se sehol se találom felirat nélkül, ezt is csak angol felirattal tudtam letölteni.
A feliratot hogy kell hozzárendelni?És fent van valahol az egész anime japánul??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!