Melyik ez a film? Felismeri valaki?
Két jelenet nagyon megragadt bennem és szeretném újra megnézni a filmet:
Élőszereplős fantasy kalandfilm. Egy csapat vándorolt benne valahova :S
Csak 2 jelenetre emlékszem:
1. a varázsló (szakáll, süveg) megszerezte az Idő Homokját -egyedül ment el érte- és a markában vitte visszafelé (mekkora marha..). Egy szakadékon kellett átkelnie, ami fölött két kötél volt kifeszítve.
Az egyik kötélen a lábaival araszolt, a másikba kapaszkodott ... a homokos kezével. Persze kifolyt belőle az idő homokja, ő lezuhant és meghalt...
2. Egy középkorú férfi (félmeztelen, kigyúrt - gondolom a főszereplő) egyedül maradt a csapatból és ment fölfelé egy veszélyes helyen, ami olyan volt, mintha egy csigaház belseje lenne. A falak vajszinűek és valahogy "puhák". Fáradtan nekidől az egyik falnak, és átzuhan egy terembe, ahol a falakon tüskék vannak. és elkezdenek felé közeledni...
ennyire emlékszem. Keresgéltem a Disney élőszereplős fantasy filmjei között, de belenézve egyik sem az o_0
Biztos hogy tv-ben láttam és valamikor 1992-1997 között (5-10 évesen).
TYŰŰŰŰŰŰ!!!! Nagyon köszönöm Neked!!! :))))))
nem is pont olyan, mint amire emllékeztem XD
pedig ez biztos, hogy az!!!!
nagyon-nagyon köszönöm!!!
legyen nagyon szép éved!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!