Tudtok megható, sírós filmeket mondani?
Az osztály (Klass). Ez elég sírós, eddig minden fiú ismerősöm is bőgött rajta. Bár ez elég brutál, nem barátnővel, romantikusan nézendő.
Romantikusak:
Édes november
Szerelmünk lapjai
Egy bébiszitter naplója (ez romantikus vígjáték, de én ezen is elpityeredtem, de az nem a romantikus szál miatt volt)
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hacsi-A leghűségesebb barát
Vörös kutya
Halálsoron
A szív hídjai
a legjobb romantikus film: Az Igazából Szerelem
ezen többnyire nevetni fogtok, de akad olyan rész, amin sírni lehet. az én szótáramban ez *A romantikus film*.
Jane Eyre de a 2006-os (a 96-os unalmas)
nem romantikus, de garantáltan sírni fogsz:
Halálsoron
Romantikus: Szerelmünk lapjai, Séta a múltba, Éjjel a parton, Üzenet a palackban, A szerelem erejével, Kedves John
Nem romantikus, de sírós: Hacsi - A leghűségesebb barát, A Nap könnyei, Mindenki megvan
Ennyi jutott most eszembe, de miután elküldöm a választ, tuti eszembe jut még, úgyhoga még majd írok.
A Halálsoront meg a Klass-t biztos megnézem egyedül. A Szerelmünk lapjai már rég terven van de most már biztos megnézem, meg persze igyekszem a többit is ha lesz rá idő. Ez a Hacsi érdekes mert a témája alapján biztos nem nézném meg de ha ti mondjátok akkor majd sort kerítek rá;)
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!