Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Naruto mangában mi történik...

A Naruto mangában mi történik Itachival és Nagatoval miután az a gyík visszahozza őket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 01:13
 1/9 Ucsiha Madara ***** válasza:
Naruto és Méh megküzdenek velük. Amikor Itachi aktiválja a Mangekyo Sharinganját, akkor Narutoból elő jön a varjú, amit Itachi még a halála előtt rakott bele. A varjú egyik szemében Shisui egyik Sharinganja van, amit Itachi még Shisui halálakor rakott bele, és aktiválódik Shisui végső genjutsuja, a Kotoamatsukami, aminek hatására Itachi feloldódik az Edo Tensei alól, és szabad lesz. Itachi amúgy azt tervezte, hogy Sasukénél fog aktiválódni, mert tudta hogy be fogja rakatni Sasuke magának Itachi szemeit, és a genjutsuban az a parancs volt, hogy védd meg Konohát, szóval Sasuke átállt ovlna, de nem így történt. Aztán Kabuto átveszi az irányítást Nagato felett, aki birtokolja midden Pein képességét. Az egyik legerősebb a Chibaku Tensei, az a nagy meteorit, de mindannyian beledobják legerősebb jutsujukat és semlegesítik, majd Itachi lepecsételi Totsuka kardjával Nagatót(azzal, amivel Orochimarut is lepecsételte), és Nagato azt mondja Narutonak, javítsa ki az ő hibáit, ne hozzon szégyent Jirayára. Aztán Itachi azt mondja Narutonak, hogy menjenek Tobi ellen, ő majd foglalkozik Kabutoval, majd elmegy és azóta nem hallottunk róla:D.
2012. jan. 1. 01:25
 2/9 A kérdező kommentje:

huu 01:30.kor bele botlottam 1 naruto fanba.

De abba a köcsögfélébe van elzárva Orochinmaru is ugye?

Szerinted van rá esély, hogy ezek ketten visszatérjenek?

Ez szívás már Nagato már 2* hal meg!!!! a kedvencem.

Orochimaru meg már azt se tom, h vele mi van.

2012. jan. 1. 01:32
 3/9 Ucsiha Madara ***** válasza:
Kabuto beadta magának Orochimaru DNS-ét, ezáltal övé lett az ereje, és Orochimaru már a testének egy része felett átvette az uralmat:). Nagato már nem fog visszatérni, mert Totsuka kardjával lett lepecsételve, ahonnan nincs visszatérés, de még hallani fogunk róla, mert történt róla egy érdekes kijelentés. Ja és ne félj új rinneganosok is lesznek:D.
2012. jan. 1. 12:00
 4/9 Selim a trolloló válasza:
ezt te hol nézted igy előre?
2012. jan. 1. 12:18
 5/9 Ucsiha Madara ***** válasza:

[link]

Itt minden héten kiteszik az új mangát, a manga pedig jóval előrébb jár mint az anime.

2012. jan. 1. 12:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Lesznek új rinneganosok.

Úgy tudtam, hogy azt csak reinkarnáció által lehet örökölni.

Vagy mint pl tobi aki ellopta és beültette magának.

Remélem valami olyan vagy olyanok fogják megkapni akik rászolgáltak....nem mint pl tobi, hogy ellopta.

most kíváncsi lettem....új rinneganosok... kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. :D:D

2012. jan. 1. 13:40
 7/9 renato-n válasza:
madara azaz tobi állítolag nem ellopta hanem eleve ő adta nagatonak a rinnengant.nem tudom hogy mennyire láttad az animét de úgy lesznek rinnengan-osok ahogy a hat peinek,beültetik nekik.szerintem nézd meg az animét is meg a mangát is.1 csomó dolog kiderül pl.:meg tudtuk hogy a 9 farkúnak kurama a neve vagy hogy a 4farkúnak son goku......stb.
2012. jan. 10. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Spoiler

Tobi nem Madara. :D

Kabuto feltámasztotta az igazi Madarát, aki egyszerre küzd az 5 kage ellen. Még a mangekyou sharingant is tovább fejlesztette a következő szintre Madara. :D

2012. febr. 12. 21:59
 9/9 Zsófuci03 ***** válasza:
2 farkúnak matatabi 3 farkúnak isobu 5 farkúnak kokuo 6 farkúnak saiken 7 farkúnak choumei 8 farkúnak gyuuki azt meg tudjuk hogy 9 farkú Kurama 4 farkú Son goku 1 farkú Shukaku
2017. jan. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!