Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikortól lehet majd megvenni...

Mikortól lehet majd megvenni a Naruto Shippuuden-t mangában? Lehetőleg magyarul :S vagy kiadják egyeltalán Magyarországon?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
mangaba nincs különválasztva csak sima naruto van
2011. dec. 22. 17:08
 2/5 anonim válasza:

Hát majd vagy 5 év múlva XD a mangafan még csak a 13. kötet lefordításánál tart... évente kiadnak vagy 4 könyvet. és pontosan nem tudom hol kezdődik a shippuuden de szerintem kb a 25 kötet körül... Amúgy elég gáz a magyar mangafordítás... Pl: "Avarrejtekfalva" "Nedzsi" "Csódzsi" "Szaszuke" "Kakasi" "Dzsiraja" "Cunade" Elég gáz állandüan így olvasni de mondom amúgy mondjuk egy libri könyvesboltban már megtudod venni a 13- kötetig ami a sztrori elejétől a Sandaime hokage haláláig tart. És évszakonta 1 könyv jön ki... Áruk 2000 ft

Remélem segítettem

2011. dec. 24. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^ :)
2012. jan. 9. 16:30
 4/5 asmo6 válasza:

Neten is meg tudod nézni : www.naruto-kun.hu

hetente lefordítják magyarra a japánban kiadott mangát minden csütörtökön szerintem egyszerűbb ha ott megnézed minthogy várj rá vagy 5 évet hogy megjelenjen magyarországon.

2012. jan. 20. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: tudtommal külön van választva úgy, hogy Naruto I. és Naruto II. manga. Ez alapján lett két animesorozat is, de a második anime frappáns címet kapott. :-)
2012. febr. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!