...Angéla... kérdése:
Segítség! Igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
11 éves keresztény lány vagyok.Azt szeretném meg kérdezni hogy keresztényeknek nézhetik-e a Narutot?
2011. dec. 17. 18:34
1/9 anonim válasza:
Basszus...... ez lesokkolt. Jóég...
Ne haragudj de inkább erre csak annyit mondok, hogy sürgősen zárd ki az ilyen szinten való vallásosságot az életedből, mert ez nem lesz jó.
2/9 valaki a tömegből válasza:
A naruto csak egy rajzfilm. Az emberek fantáziájából született, azért született hogy mulattasonn, szóval a vallási tartalma nem sok. Ha engem kérdezel én nem ajánlom, nem azért mert ellenkezik a vallásoddal hanem mert egész egyszerűen baromság. Én nem igazán látom értelmét ezeknek a meséknek valóság alapjuk nincs tanulni nem fog belőle a gyerek, vannak nagyon jó magyar rajzfilmek is ami szerintem sokkal nagyobb értéket képvisel. De ne legyél enyire kötött a valássodban a keresztény ember is ember, lehetsz rugalmas. El sem hinnéd mennyi lehetőség van ebben a vallásban.
4/9 anonim válasza:
Ahogy a Biblia, a naruto is csak egy mese xD Miért ne nézhetnéd? Ha egy tömeggyilkos, volt elnyomó hatalom könyvét olvasod, akkor ez a mese meg sem fog kottyanni neked:)))
5/9 anonim válasza:
nem igazán szerencsés dolog nézni. ez olyan dolog hogy mindent szabad de nem minden használ.
nem nagyon ismerem de ha van benne varázslás vagy természetfeletti erők meg dolog esetleg valamiféle szellemidézés akkor kereszténynek egészségesebb nem nézni ilyeneket persze egy világinak se jó dehát ahogy láthatod az előző hozzászólót neki mindent szabad és semmi sem árt de a Biblia az nagyon :)
6/9 anonim válasza:
basszus....mit nem mondjak..ez engem is lesokkolt.jajj.... . najó, nézd nyugottan, az animékkel kapcsolatban ne gondolj a vallásra.
7/9 renato-n válasza:
persze hogy nézheted,én is keresztény vagyok.én nem értek eggyet az ellenzőkkel,még sosem láttam ilyen jo animét,a történet,az hogy sokat kell benne gondolkozni leírhatatlan.feltétlen ajánlom és már ha ott tartunk hogy nem jó semmire hát de.már minden szót tudok japánul amit gyakrabban mondanak benne és hidd el nagyon sok szó.szóval szerintem kezd el.van is egy oldalam ha érdekel: naruto-saga.mlap.hu 10-es skálán 7-re tippelném.nagyjából mindent meg találsz ott ami naruto.de azért kétségen kívül a legjobb narutos oldal ez: naruto-kun.hu jó narutozást!
8/9 anonim válasza:
Istenem, istenem xD Mért ne nézhetnéd? Egyedül a Shippuudenben van egy Akatsukis aki Jashint tiszteli... Nincs benne semmi más ilyesmi... Szellemidézés nincs benne... Természetfeletti erőnek chakra van amikkel Jutsukat csinálnak...
9/9 anonim válasza:
Szerintem ha keresztény vagy (ahogy én is :) ) Imádkozz Istenhez és ő majd választ ad erre. De ha már kérdezel ne töltsd az életed hiábavalóságokkal hisz túl rövid hozzá :) A gondolataidat és az idődet ha a Naruto elfoglalja mi marad Istennek? Sokat imádkozz, olvasd a Bibliát és ne feledd Isten nagyon szeret! Az Úr áldjon meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!