Idén lesz Reszkessetek betörők? Ha igen, mikor és melyik csatornán adják majd?
Figyelt kérdés
Kislányom nagy kedvence. :)2011. dec. 16. 10:09
1/8 anonim válasza:
Nem mondod, hogy ez a kérdésed :D Nekem is a kedvencem volt kicsiként, és pont az jutott eszembe, hogy meg kellene nézni otthon (mert hazamegyünk a barátommal). Na majd most nálad figyelek, mikor lesz :D
2/8 anonim válasza:
Szerencsére csak az HBO-n lesz, én személy szerinte már nagyon untam, hogy 15 éve minden karácsonykor ezt a filmet nyomják. Bár, ha kislány lennék, biztos én is szeretném :)
3/8 anonim válasza:
December 24.-én 14:00-kor a HBO2-n:
4/8 anonim válasza:
rtl-en szokták adni. lassan leszokhatnának róla, meg úgy alapból az ismétlésről ossba-szájba:)
tavaly is kénytelen voltam már (karácsonyi)filmet letölteni, mert nézhetetlen volt a magyar főműsor. a délutáni filmekről nem is beszélve
5/8 anonim válasza:
De figyelitek TV2-n meg RTL-en mik lesznek a műsorok ugyanabban az időben :D Mondjuk végre változtatnak a repertoáron :D
24.-én este 19:00-kor:
RTL--> Jégkorszak
TV2 --> Shrek
25.-én este 19:00:
RTL --> Harry Potter 5
TV2 --> Shrek 2 (előtte Madagaszkár karácsony)
26.-án 19:00:
RTL --> Neveletlen hercegnő
TV2 -->Harmadik Shrek
6/8 anonim válasza:
Bek@phatják :(
Én mindegyiket nézni akarom :D
7/8 anonim válasza:
Én pont a napokban töltöttem le az első két részét (a többiről no comment :S ). Reszkessetek betörők nélkül nincs karácsony! Nálunk hagyomány, hogy minden évben megnézzük. :D
8/8 anonim válasza:
Két dolog biztos az életben: Az halál és a reszkessetek betörők karácsonykor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!