Láttad ezt a filmet? Tudod a címét?
Pár hónapja elkaptam valamelyik csatornán késő este egy filmet, de csak belenéztem 10-15 percet, így se a címét nem tudom se semmit.
A film az öltözetekből ítélve 16-19 század között játszódott, egy hajón. Két nőre emlékszem benne, az egyik lent volt a hajó aljában egy akvárium szerű valamiben bezárva, víz alatt (talán sellő volt?), a másik pedig a kapitánnyal kavart és időnként lejárt az akváriumba zárt nőhöz, aki a gondolataiban tudott hozzá beszélni. Aztán mintha lett volna olyan is benne, hogy az akváriumba zárt nő megette az őrt aki vigyázott rá. A lényeg, hogy nem egy tinifilmnek tűnt, hanem nyomasztóbb, 16 vagy 18-as karikás lehetett.
Bogarásztam már egy-két órát a google-ben, youtube-on is, de nem találtam semmi hasonlót.
Köszönöm, ha valaki információval tud róla szolgálni.
Na ez az én szerencsém, két óra keresgélés után kiírom a kérdést, erre 5 percre rá meg is találom a google-ben.
Erre gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!