Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi avéleményetek ichigoról és...

Mi avéleményetek ichigoról és ulquiorráról?

Figyelt kérdés
én személy szerint rühellem ichigot de ez nem biztos h másnál is így van ...amikor Ulquiorra meghalt én sírtam ...valaki nem tud idézeteket tőle ??

2011. dec. 9. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
nem. én is utálom ichigot. borrzasztó. Ulquiorra meg édi <3 imádom<3
2012. febr. 9. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
én bírom ichigot, de pont akkor utáltam mert kinyírta ulquiorrát...és egyértelműen szerintem a legjobb idézet tőle 2 is van..az elsőt nem tudom pontosan, de a lélekről beszél orihimének, hogy ha felnyitja a mellkasát láthatja e ha betöri a koponyáját láthatja e, de a másikat fejből tudom...az utolsó mondata"Most már tudom, hogy a szíve mindvégig...velem volt" :((( na mikor itt tartottam már alig bírtam olvasni a feliratot, vissza is kellett tekernem úgy sírtam :)
2012. febr. 11. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon szeretem Ichigot inkább Ulquiorrát bírom. Mikor meghalt én is nagyon sírtam. :( Itt egy idézet Ulquitól:

"Nem szabad könnyeznünk. Ez a test veresége a szív ellen, mert amit mi "szívnek" nevezünk, az néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte mit sem ér."

2012. júl. 19. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ichigotól egyértelmű hányinger,mert megöli az összes jó karaktert!-.-" (Muramasa,Ulquiorra,Grimmjow,aki amúgy életben maradt volna....)

Idézetek: "Van lelked, tehát gyűlölsz, van lelked, tehát

van sötét oldalad is, van lelked, tehát lopsz, van lelked, tehát ideges

leszel, van lelked, tehát lenézel másokat, van lelked, tehát könnyen

dühbe jössz, van lelked...tehát magaménak akarlak."

"Valójában lehetetlen megosztani egymással az érzelmeinket. Ennek az ellenkezője csak egy emberi tévedés."

"Nem szabad könnyeznünk. Ez a test veresége a szív ellen, mert amit mi "szívnek" nevezünk, az néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte mit sem ér."

"Csak jártam az utam... Teljesen egyedül."

"Nincs semmi benned...és bennem."

"Pedig már éppen kezdtelek titeket érdekesnek találni..."

Én ezeket találtam,válogathatsz!:)

2013. jan. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!