Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi avéleményetek a Than...

Mi avéleményetek a Than Károly Gimnáziumról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 18:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Amelyik óbudán van?

Hát te tudod...:D Én Árpádos voltam (1 buszmegállóra van egymástól) Mi mindig eléggé lenéztük őket, hogy rossz suli. Járt oda ismerősöm is és télleg, nem valami nagy durranás. Inkább az Árpádba próbálj bejutni első helyen, ha meg nem megy, még mindig mehetsz a thánba.

2009. dec. 12. 21:36
 2/18 Tubarózsa ***** válasza:
48%
hát én se hallottam sok jót róla, ugy volt h én is oda megyek, tavaly, de mondták 7.30ra kellett volna bejárni... nah az korán van( én dunakesziről járok suliba,szóval még van egy kicsi utazás is) milyen szakra akkarsz menni? ha jól emlékszem a than károly az környezetvédelmi suli, ha ez érdekel akkor inkább a Petrik L szki -t(3évig ott tanultam vegyész szakon) ajánlom(némelyik tanár szemét, de viszont szakmailag nagyon jók), de nézz körül neten (is) inkább.
2009. dec. 26. 22:11
 3/18 anonim ***** válasza:

Én oda járok.

Többen eljöttek a Petrik-ből mert állitólag rosz volt.

Pedig jó tanulók mind a 3 gyerek.

Az iskola erős, de túl lehet élni.

Habár igaz, nem Darwin vagy Einstein fanok vannak...sajnos...

2009. dec. 27. 14:08
 4/18 anonim válasza:
26%
egy szar ne közelídsd meg soha az életben
2010. febr. 9. 17:37
 5/18 anonim válasza:
itt egy összefoglalás:van pár jó és rendes tanár de nem túl sok idáig lehetett dohányozni mostmár csak a tanárok dohányozhatnak, a wc az egy vicc mert nuku bezárható ajtó,najó 1 van de csak 1, a diákok azok a letöbbféle debil osztályokból származnak fiunak öltözö alacsony termetű valami aminek kis mellei vannak, egy kiló kulukasztott fülü tényleg primitív fültágítós,beképzelt tehnös diszkós formák ésatöbbi kész állatkert ha a buzonyos szubkultúrák debilségéről meg ilyenekről szeretnél tanulmányt írni ajánlom
2010. febr. 9. 18:29
 6/18 anonim válasza:
60%
én oda járok és szerintem jó, de csak a gimnázium része. meg talán a többi nappali. az estit meg se közelítsd, gettó az egész. sok ostoba suttyóval. amúgy a tanári kar elég jó. legalábbis nekem többnyire színvonalas tanáraim vannak. és a felszerelések se rosszak.
2010. márc. 16. 19:27
 7/18 anonim válasza:

Én is oda járok.

a gimnáziumi részre azt mondhatom, hogy jó.

A többi (szakiskola, szakközép... meg a... felzárkóztató..xd) egy nagy sza*rrakás, meg ne közelítsd soha az életben.

Igazából mondjuk az is nagyban számít, hogy milyen osztályba kerülsz, ami viszont a véletlenen múlik.

a mostani 10.a osztálból pl. egy gyereket se kellett kirugni, és egy se bukott meg. A tanárok saját elmondásuk szerint imádják tanítani őket, mert állAtI stréberek:)

A 9.a ennek a radikális ellentéte.

mármost látszik h a huszon valahány főből kb 10en vagy megbuknak, vagy kirugják őket... vagy lejjebb helyezik őket vmelyik másik tagozatra...

(apropó 2 gyerekkel ez már megtörtént évközben)

nagyon gáz, nagyon gyökér osztály a 9.a:D

2010. márc. 31. 19:19
 8/18 anonim válasza:
51%

Hát énis oda járok de már nagyon utálom.Pár éve még jó volt.Lehetett dohányozni,ki lehetett menni,jó hangulat volt.De azóta megváltozott.Lett belépőkapu tehát naponta csak 1Xlehet bejönni.Elvették az udvart mert felújították és elvileg megrongálnánk ezért nem lehet kimenni.Lettek biztonságiörök.Nahát ez a legnagyobb vicc.Óra alatt ha meglátnak valakit a folyosón belekötnak hogy hovamegy és mértnincs órán és akármilyen hülye indokkal az igazgatóhoz visznek.Egyre jobban elviselhetetlen, mármár börtönhangulat van.Ahogy tehetem én elmegyek ebből a suliból mert egy szánalmas szar lett.

17/L

2010. ápr. 3. 00:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Az a hír járja nálunk (szintén ex-Árpádos), hogy a bukottak gyűjtőhelye, szóval mindenki, aki hülye az iskolához, oda kerül. Én nem formálok közvetlenül véleményt, de akik ott tanulnak, elég mattosan néznek ki. Nálunk is volt pár hülyegyerek, aki átbukott oda.
2010. jún. 13. 00:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Én tervezem, hogy iskolát váltok
2010. jún. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!