tudom hogy későn írok ide,de már az a suli is elég gáz...
06/07es tanévben jártam oda,utána 2008-2009 + 2010 elején néha néha visszajártam. Istenem,azok a formák akik vannak ott,nagyon megváltozott
2010. szept. 7. 20:40
12/18 anonim válasza:
A tanárok nagy része bunkó tudatlan majom!
Van egy - két tanár aki tényleg tud is tanítan...
De nem sok...
Az igazgató se a legjobb.
2010. szept. 9. 22:29
13/18 anonim válasza:
jahh a gyurcsány...az van még? :D
2010. szept. 9. 22:32
14/18 anonim válasza:
házlinger? jah...
2010. szept. 9. 22:37
15/18 anonim válasza:
Az a szép hogy olyanok írják hogy milyen hülye gyerekek járnak oda akik egy mondatot nem tudnak leírni helyesírási hiba nélkül.Meg mi az hogy szar mert nem lehet cigizni?? Hát gratulálok..nehogy már jó szemmel nézzék hogy a diákok a suliban cigiznek.. Én csak jókat hallottam róla.
2013. okt. 8. 21:02
16/18 anonim válasza:
A Gimi része jó a környezett védelmi része is én oda jelentkeztem és teljesen meg vagyok vele elégedve.Az osztályom is normális a tanárokkal is találkoztam akik tanítani fognak .Nagyon Sok azon múlik hogy milyen osztályt fogsz ki.
2015. jún. 3. 12:17
17/18 anonim válasza:
#8 te vagy a xar xd, az a bajod, h nem lehet cigizni, suttyó fosadék.
2016. nov. 6. 17:35
18/18 anonim válasza:
Nekem a bátyám oda jár és nagyon szereti. Egy rosszat mond, hogy a matek tanár az rossz, de egyébként nagyon jó. Az osztályközössége is jó és a legtöbb tanárral is ki lehet jönni. Bátyám 53 pontot írt összesen a vitt pontja 35-40 között volt és 27. Volt a végleges rangsorban (a 35-ből) igaz nem annyira erős az iskola szóval nem egy Xantus fajta, de a katonai “kiképzés”/ rendészet az nagyon jó.
De persze attól függ, hogy milyen tanuló vagy. Ha jó tanuló (4-5) akkor nem kötelező, de ha 3-4 vagy akkor azért jó, mert nem hajtanak annyira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!