Mi avéleményetek a Eukanoba tápról?
Elmondom ennek a pletykának a történetét.
10 éven keresztül az Eukanuba sponzorálta a Crufts kiállítást. A konkurencia marhára megelégelte, hogy más nem tehette be a lábát és el kezdtek terjeszteni egy pletykát.
Odáig fajult, hogy terjeng a neten egy filmecske, amin egy csomó beagle fekszik a földön és fehér köpenyes emberek mászkálnak körülöttük. A film címe pedig az, hogy IAMS. Semmi egyéb nem utal arra, hogy ez milyen kisérlet lenne és azt sem látni, valójában hol vették fel.
Sok buta ember meg benyalja és terjeszti, hogy micsoda véres kisérletek folynak. De máshol minden tiszta és ragyogó, csak ennél az egy, talán a világon az egyik legnagyobb cégnél. Nekem ez röhejes.
Egyébként 6 éve etetek vele, a kutyáim egészségesek, szépen fejlődnek a kölykök és semmilyen betegségünk nem szokott lenni. Gazdaságos is, mert kis mennyiségtől is jó kondiban vannak.
Azt is valami konkurens mondta. Mindig ezzel jön mindegyik.
Én etettem Royallal is (akkor még nem is nagyon volt más), azt is szerették a kutyáim. Van kölykünk, aki azt eszi a gazdinál, gyönyörűen fejlődik.
Nem kéne senkinek lehúzni a másikat, van akinek egyik válik be, van akinek a másik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!