Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik színész/színésznő a...

Melyik színész/színésznő a kedvenced a Harry Potter filmekből?

Figyelt kérdés
Nekem Daniel Radcliffe:)
2009. máj. 9. 19:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Szerintem Daniel Radcliffe tökéletesen játsza a szerepet, aki olvasta a könyvet azt tudja, hogy Harry Potter nem egy önbizalommal teljes ember csak bátor!:)
2009. aug. 5. 11:15
 22/29 anonim ***** válasza:
Pont hogy olvastam.És egyáltalán nem tudja visszaadni Harry karakterét.Daniel olyan mint egy robot,semmi érzelmet nem tud mutatni.Borzalmas...
2009. aug. 6. 11:05
 23/29 anonim ***** válasza:
olyan hülyék vagytok. Daiel jól játsza Harryt, szerintem ti nem olvastátok elég figyelmesen a könyvet ha még ezt sem veszitek észre, bár szó mi szó a félvér hercegben elég gyatrán játszott. Akkor is jól játsza Harry-t. Egy botlás még nem a világvége.
2009. aug. 14. 15:06
 24/29 anonim ***** válasza:
15:06!! Szerintem az a hülye aki nem veszi észre hogy egyáltalán nem olyan mint Harry.HA olvastad a könyvet,tudod hogy Harry a főszereplő és erős érzelmeket mutat.ÉS Daniel?? Hányszor tudtad leolvasni az arcáról hogy mit érez?Hm? Az első 3 filmben még jó volt,de az utolsó 2-ben...:S ÉS aki nem tud róla semmit,és megnézi a filmet,szerintem meg sem mondaná hogy ő a főszereplő,mert semmi figyelemreméltót nem mutat...
2009. aug. 14. 19:45
 25/29 anonim ***** válasza:
52%
HATSZOR olvastam a könyvet.Te meg hányszor egyszer? Értve vagyok? Én már fújom kívülről a könyv minden eggyes szavát tudom, te meg csak annyit tudsz az egészből hogy Harry. Nekem a kedvencem Draco Malfoy.
2009. aug. 15. 15:51
 26/29 Thurston ***** válasza:

Ku.rvamindegy, hogy hányzsor olvastad a könyvet. Ha nem veszed észre, hogy Daniel, meg a másik két kis pajtása milyen szarul és értékelhetetlenül játszanak, akkor vak vagy. (Bár én néha már csak attól is elröhögöm magamat, amikor meghallom egy-egy nagyon drámainak szánt monológjukat.)

Harry abszolút szenvedélyes karakter, Daniel meg ehhez képest remekül tud két órán keresztül ugyanolyan fapofával bámulni. Ha nem veszed észre az óriási differenciát még azok után sem, hogy hatszor olvastad el azt a nyomorult könyvet, akkor megkockáztatom, hogy még hülye is vagy.

2009. aug. 16. 19:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Channing Tatum xDDDDD
2009. aug. 18. 11:33
 28/29 anonim ***** válasza:

Daniel Radcliffe!!!!

a kérdés írójától kérdezem: te is egy Dan-fan vagy

[link]

lécy írj ide a fórumra!!!!!

2009. dec. 2. 17:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Rickman
2010. márc. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!