Melyik színész/színésznő a kedvenced a Harry Potter filmekből?
A három főszereplőnek abszolút semmi fogalma nincs a színészkedésről (pedig azt gondolná az ember, hogy ha már ennyi időt töltenek halivúdban, legalább egyszer ellátogatnak egy színésiskolába). Nem tudom hogy nevezheti meg őket bárki is kedvencként színészként... A hatodik filém volt például az első, amiben nem röhögtem el magamat akárhányszor megláttam Radcliffe fejét. Watsonnak meg olyan szegényes az arcmimikája, és olyan odanemillő helyzetekben veszi elő őket, hogy az első négy film megtekintése közben többször megkíséreltem fellógatni magamat a hatására.
Evanna Lynch (Luna Lovegood), Michael Gambon (Dumbledore), Jim Broadbent (Horace Slughorn), Tom Felton (Malfoy), Helena Bonham Carter (Bellatrix), Alan Rickman (Perselus), ők mind nagyon jól játszanak, de az én abszolút kedvencem a Siriust-t alakító Gary Oldman.
Tom Felton,Helena Bonham Carter,de Alan Rickman is jó.
A leggyengébb szerintem pont Daniel,de ízlések és pofonok.:)
A 17:-sal egyetértek.
(20:26os voltam.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!