Hogy lehet megálapítani valakiről, hogy jó színész/színésznő?
Figyelt kérdés
Nekem általában nem sikerül:S
Mit kell figyelni? Vagy honnan tudom, hogy az illető jól játszik?
2010. ápr. 12. 10:02
1/4 anonim válasza:
Leginkább hiteles a szerepében, és (megfelelő!:D) érzelmeket vált ki belőled. Sztem.
2/4 anonim válasza:
Plusz még azt hozzátenném előttem szólóhoz, hogy TÖBB, KÜLÖNFÉLE szerepet is eltud játszani hitelesen, érzelmesen.
Van sok "karakterszínész" aki egy adott szerepkörben hiteles CSAK.De pl, Jim Carrey viszonylag jó színész(azért őt mondom, mert karakterszínész, de mégis más szerepekben is bizonyított már(Makulátlan elme örök ragyogása).
3/4 anonim válasza:
Ha nézed a filmet, nem a színést látod, hanem a filmbeli karaktert =) Szóval teljesen beleéli magát. Szerintem. És igen, többféle karaktert is tudjon alakítani.
4/4 anonim válasza:
Azt, hogy nem egy megjátszósat látsz, hanem a filmbeli karaktert. Mikor nézed az agyad arról jár, hogy miről szól a film és nem arról, hogy ez meg, hogy játsza a karakterét. Szerintem amikor nézel egy filmet alapból jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!