Ki a leghiresebb szinész, szinésznő?
Mi számít ma hírnévnek?
Melyikük Hollywood legnagyobb k....ja,k....apécére,kinek van több botránya vagy melyikük a legtehetségesebb?
Jack Nicholson, Nicolas Cage? Ők elégjók.
Hugh Jackman talán..
Brad Pitt.
Nőknél akik oylan hogy mindenki tudja ki, az pl Julia Roberts, de pl ennyi erővel Jennifer Lopez meg Paris hilton, mert őket is mindenki ismeri: //
Tehetség szempontjából szerintem Jennifer Connelly, Scarlett Johanson talán.
kihagytátok Sandra Bullockot? ha odamész valakihez biztosan tudja ki ő, ráadásul nagyon szép és tehetséges színésznő!
de Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts, Diane Keaton, Keira KNightley és Emma Watson is elég jók.
Színészek közül aki szerintem nagyot alkotott: Johnny DEpp, Brad Pitt, Keanu Reeves, Jack Nicholson, Nicolas Cage, Alan Rickman, Orlando Bloom és Matthew McConaughey
Nagyjából egyetértek, de azt is szem előtt kell tartani, hogy lehet, hogy ha egy 20 évest megkérdezel, az tudni fogja, hogy ki az a Robert Pattinson, de az idősebb generáció nem valószínű.
Ezért nem helytálló szerintem Robert Pattinson, Paris Hilton stb.
De Julia Roberts, Brad Pitt, Nicolas Cage teljesen rendben van:)
A leghíresebb pedig nem egyenlő a legtehetségesebbel, de ez már egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!