Melyek voltak számotokra a legmegrázóbb és/vagy legmegdöbbentőbb tv-sorozatbeli halálesetek?
A polip c. olasz krimi-sorozatban Corrado Cattani felügyelő halála a 4. évad utolsó részében.
Én úgy hallottam h a 80-as években mikor ment a tv-ben egy egész nemzet siratta.Rettenetes megrázó volt a halála.Én kb 5 éve láttam azt a részt engem úgy megrázott h kicsordultak a könnyeim is(pedig férfi létemre nem vgyok egy sírós típus, se az életben,se a filmeken).Azóta belevésődött egy dátum a fejembe: 1989. március 20. Ez volt az a dátum,mikor a film szerint meghalt Cattani.
a dr Houseba Amber halála
Dokikban Ben Sullivan ( Brendan Fraser )halála
Ami nekem a legeslegmegdöbbentőbb és legváratlanabb volt az a Híd Terabithia földjére c. filmben
SPOILER
az egyik főszereplő kis csaj halála. Teljesen váratlan és hatásos volt a filmben. Ráadásul a tv szenteste adta és marhára nem vártam egy ilyen filmet... totál szétverte a karácsonyi hangulatomat :D
SPOILER VÉGE
Csak ajánlani tudom.
A Grace Klinikában Lexie és George halála.
A Vészhelyzetben Lucy Knight véres lemészárolása.
A Vészhelyzetben Carter doki és barátnője magzatának a halála, amikor az anyaméhben megfullad a kicsi. Nekem megrázó volt.
Azért érdekelne, hogy ilyen eset előfordulhat- e a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!