Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek voltak számotokra a...

Melyek voltak számotokra a legmegrázóbb és/vagy legmegdöbbentőbb tv-sorozatbeli halálesetek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 12:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%
John Lock halála a Lostban.
2012. febr. 18. 10:34
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

A polip c. olasz krimi-sorozatban Corrado Cattani felügyelő halála a 4. évad utolsó részében.

Én úgy hallottam h a 80-as években mikor ment a tv-ben egy egész nemzet siratta.Rettenetes megrázó volt a halála.Én kb 5 éve láttam azt a részt engem úgy megrázott h kicsordultak a könnyeim is(pedig férfi létemre nem vgyok egy sírós típus, se az életben,se a filmeken).Azóta belevésődött egy dátum a fejembe: 1989. március 20. Ez volt az a dátum,mikor a film szerint meghalt Cattani.

2012. febr. 18. 11:23
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

a dr Houseba Amber halála

Dokikban Ben Sullivan ( Brendan Fraser )halála

2012. febr. 18. 12:01
 14/44 anonim ***** válasza:
73%

Ami nekem a legeslegmegdöbbentőbb és legváratlanabb volt az a Híd Terabithia földjére c. filmben

SPOILER

az egyik főszereplő kis csaj halála. Teljesen váratlan és hatásos volt a filmben. Ráadásul a tv szenteste adta és marhára nem vártam egy ilyen filmet... totál szétverte a karácsonyi hangulatomat :D

SPOILER VÉGE

Csak ajánlani tudom.

2012. máj. 16. 10:59
 15/44 A kérdező kommentje:
14: Okés, de én itt sorozatbeli eseteket kérdezek.
2012. máj. 16. 11:46
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó, akkor meg a The walking dead-ban Shane halála. Esetleg az American horror story-ban az, hogy az évad végére az egész család meghal.
2012. máj. 16. 12:28
 17/44 A kérdező kommentje:
A Breakout Kings 2x01-ben megdöbbentő WTF volt Charlie halála. Elvégre ő volt a projekt vezetője. De sajnos jóllehet ez is belejátszott abba, hogy a sorozat most cancelt kapott, és nem lesz 3.évad. :(
2012. máj. 24. 12:21
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
a Doktor House-ban volt egy rész,amiben House azt hitte,hogy álmodik,ezért műtét közben megölt egy beteget.szanaszét trancsírozta azzal,amivel meg kellett volna műteni.az nagyon durva volt.(aztán kiderült,hogy tényleg álmodott,de amíg nemtudtam nagyon megrázó volt :D )
2012. jún. 24. 20:32
 19/44 anonim ***** válasza:
81%

A Grace Klinikában Lexie és George halála.

A Vészhelyzetben Lucy Knight véres lemészárolása.

2012. jún. 24. 21:46
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

A Vészhelyzetben Carter doki és barátnője magzatának a halála, amikor az anyaméhben megfullad a kicsi. Nekem megrázó volt.

Azért érdekelne, hogy ilyen eset előfordulhat- e a valóságban.

2012. júl. 4. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!