Mi volt a legérdekesebb/legmegdöbbentőbb/leghihetetlenebb dolog, amit valaha láttál állatokkal kapcsolatban?
Az én keverék (tacskó, foxi, jagd terrier, stb...) kutyám egy hazahozott pici cicát szoptatott a lábtörlőn. nem akartunk hinni a szemünknek.. Egyáltalán honnan lett teje?
Sajnos már 5 éve nem él a Mimi :(
én megdöbbentem amikor a kutyám vállon rókázott valami kunyerált állagú, kolbász szagú nyámnyámmal:D
valamint azis biztos, hogy Magnumtól is szépet tud dekorálni a kutya a szőnyegre...
és azis meglepett h hasonfekve kezemben egy bountyval, elmerengtem a tévén, mellettem a kutyám...kaptam volna be a csokit és egy kutyatámadást túlélt elenyésző nyeszlett darab mosolygott vissza rám:D
és egyébiránt azis megrökönyített h milyen hisztériát letud vágni egy kutya, h megkóstoljon valamit, persze utánna végig dekorálja a szobát...-.-" egy 11éves kutya úrral ne kötekedj:D
macskám meg derékig belemerült a csipszes zacsiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!