(naruto) Tobi maszkja alatt ki van?
nem tudom ti mit néztek/olvastok,de az animében ugy van,hogy madara van a maszk alatt csak levágatta a haját,és ő meg sem halt,ès nem testekbe költözött mint orochimaru,hanem folyton cserélte a sharingan szemeit,ès így meghosszabbította az életét.a sharinganokat pedig onnan szerezte,hogy amikor itachi lemészárolta a klánját,madara segitett neki, és mielőtt megölte áldozatait elvetze a szemeiket
erre bizonyíték a nem tom hanyadik részben madara sasukénak kicseréli a sharinganját,és ott látszik hogy a polcokon rengeteg sharingan van ilyen....befőttesüvegekben
asszem valahogy igy van ....de ha szerintetek nem igy van, nézzétek ujra a naruto shippuuden animét
egyébként elég hülye vagyok,mert az előbbi nem igaz asszem olvastam valahol,de a mangában és az animében is így van:(ezt másoltam egy oldalról,és miután olvastam ledöbbentem mert teljesen rosszul emlékeztem)
Madara régen harcolt az Hashiramával (1. hokagével), harc közben sikerült megszereznie annak a génjeit és sikerült túlélnie a harcot. Ezután Hashirama génjeit felhasználva sikerült magát sokáig életben tartania. Mikor már a halál küszöbére került feléledt a Rinneganja, elment és beültette Nagatónak. Aztán egyszercsak rátalált a szikla által összezúzott Obitóra, neki is adott Hashirama génjeiből és így ő is életben maradt. Aztán Madara a terve végrehajtását Obitóra bízta, majd meghalt, Obito ezután álnévként felvette a Tobi nevet és sokáig a háttérból mozgatta a szálakat meg Nagatóval is felvette a kapcsolatot, akinek Madara azt a sorsot szánta,h majd feltámasztja őt a Rinnegannal és mikor feltámadt végrehajtja a tervét.
Szóval Madara=Madara
Obito=Tobi
Figyike ...
belinkeltem ,hogy hol mutatják Tobit .. (Obitot) Viszont igen ,használta a Inazigit .. Erre is van válasz ,amit előtted leírtak . Több száz Sharingan volt ott befőttesüvegekbe ,tehát ültethetett be magának Obito másikat (: EGgyébként ha már megfigyelted volna ,akkor Tobi fél arca is elvan sorvadva .. Ebből jön ,hogy ráesett a szikla .
Mondjuk én nem szeretem a Manga-t ,de néha beleolvasok.. Én csak a animét szoktam nézni ,mivel nekem az izgalmasabb (: Remélem segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!