(naruto) Tobi maszkja alatt ki van?
Figyelt kérdés
ismerősökkel vitatkoztunk mert azt mondták hogy madara van amikor kiderült a héten hogy öt feltámasztotta kabuto.2011. okt. 16. 18:25
11/36 anonim válasza:
Izunának kivették a szemé. Biztos? Ezt maga ő állította csak eddig.(meg Itachi de ő is csak tőle tudhatja.) Egy kérdés még ha meg is vakítanák miért halna meg? Csak én figyeltem meg, hogy mikor Izunárol beszélt megszorította a karját. Mintha titkolna valamit. Mikor meghalt Madara beszélhetett Izunával valamiről. Hisz mondta, hogy ő adta Nagatonak a rinnengant. Madara pedig TUD Tobiról hisz mondta, hogy a terv szerint cselekszik. Bár én még gondoltam arra is, hogy lehet Tobi valami Madara klón. Valami olyan ami csak a fele erejét birtokolja hisz volt szó valami fénykoráról Madarának.
12/36 anonim válasza:
Az új manga miatt jött az ötlet. Senju Hashirama lehet mégsem nyert a Végzet völgyében. Talán Tobi Senju Hashirama akit Madara irányít vagy ilyesmi.
13/36 anonim válasza:
szerintem madara speciális klónja
14/36 anonim válasza:
Az első hokage nem lehet mert levan pecsételve a többivel eggyütt...
tuti olyan lesz akit még nem ismerünk...
15/36 anonim válasza:
Szerintem Madara klón. Miért? Mert 3- szor vágták le a kezét mégis mindig megmaradt a keze. Pl: a 4. hokage egy rasengannal vágta le pontosabban lefolyt a keze. Másodszor Danzo szolgája megérintette ezért letépte a kezét, ott is a kéz nem vérzett. Konan lerobbantotta a kezét mégis visszanőtt. Tehát valami nem is emberi Tobi.
16/36 anonim válasza:
Most már kiderült Tobit nem lehet megölni.Csak lepecsételni!Szerintem Uchiha Kagami ő!!Nagyon nagy a hasonlóság ugyan az a haja,nincs mangekyou sharinganja.
17/36 anonim válasza:
én Obitora tippelek
tudom hogy állítólag meghalt de itt már bármi megtörténhet:D
18/36 anonim válasza:
Obito nem lehet mert mikor tobi megtámadta konoha-t es harcolt a negyedikkel akkor tobi felnőt volt obito meg fiatal volt
19/36 anonim válasza:
vagyis pontosabban fiatalabb lett volna mert akkor mar nem élt
20/36 anonim válasza:
szerintem madara öcsse izuna mert nem hiszem
hogy meghalt mert ugye madara kivette az öcsse
szemét hogy örök mangekyou ja legyen tehát ilyen
alapon madara szemét pedig izuna nak rakta be és
neki lett örök mangekyou ja tehát csak szemet
cseréltek egymás között mert testvérek
(de ez csak egy feltételezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!