Naruto 559 manga? Maszkos csávó?
1/14 anonim válasza:
Eléggé elferdült Obito akkor... amíg nem jött a madara-sztori én teljesen meg voltam győződve, hogy ő az. Most már nem tom , mit higyjek :D
2011. okt. 12. 22:41
2/14 A kérdező kommentje:
hát én se... de ha ő lenen akkor honan tudná pl itachi titkáról amit sasukenak mesélt??lehet madara csak valahogy átultette a lelkét vagy nem tom
Szerintem vlami csoda folytán Obito mert csak a fél Shariganja látszik és az már biztos hogy nem Madara mert csak azt lehet Edo-tenseiel feltámasztani aki már egyszer meghalt.
2011. okt. 17. 15:33
4/14 anonim válasza:
Nagyok a bonyodalmak. Most mindenki azt mondja, hogy az nem lehet Madara. Valóban nem lehetne, és könnyű szívvel kizárhatnánk, csak valamit elfelejtettünk: Kisame anno felismerte Uchiha Madarát! Nekem még mindig az a véleményem hogy a lelke egy része valamilyen formában itt maradt köztük és vagy úgymond "megszállt" egy másik uchihát, vagy valami sokkal bonyolultabb magyarázata lesz annak, hogy miért lehetett Madarát edo tensei-el megidézni. Hisz mindenki emlékszik, hogy a Shishui-s rész is igen bonyolult volt(amikor Naruto erőt kapott Itachitól)
Hogy ki Tobi? Obitot kizárnám, sokkal több hangsúlyt kapott volna. Shishuit is kizárom. Őt azért, hiszen Itachi szerint a jó oldalon harcolt és halt meg, ő pedig nem szokott ekkorát tévedni. Valamilyen bonyolult módon csak Madara lehet.
2011. okt. 22. 20:32
Kisame anno nem felismerte hanem ő korábról ismerte tobit és tobi mondja neki hogy ő uchiha madara! (én legalábbis így emlékszem, de boccs ha nem így volt) Szerintem is ahogy így jobban át gondolom tényleg kevés szerepet kapott Obito de szerintem némi esély van rá hogy ő! Egyébként én nagyon rühellem madarát (többek között még az Itachis ügy miatt meg azért mert nem tetszik a terve) úgy hogy örülnék neki ha nem ő lenne!
2011. okt. 24. 23:05
6/14 Az ucsihák madara válasza:
Nos, hogy ki is van az álarc mögött? Obitó? Madara valami szellemi formája,, vagy inkarnációja? Hát, sajnos még csak nem is meleg... De egyet elárulok. Tobi nem sokat hazudott azzal, hogy ő Madara:)
2011. nov. 4. 12:54
7/14 anonim válasza:
Mért tecm tudod az ucsihák madara h ki az?
2012. júl. 18. 09:27
"Tobi nem sokat hazudott azzal, hogy ő Madara:)"De eléggé sokat hazudott:)Figyelj Tobinak nincs Mangekyou Sharinganja de Madarának volt először:)Uchiha Kagami tobi.Kész!!
2012. aug. 4. 20:09
szerintem madara öcsse izuna mert nem hiszem
hogy meghalt mert ugye madara kivette az öcsse
szemét hogy örök mangekyou ja legyen tehát ilyen
alapon madara szemét pedig izuna nak rakta be és
neki is lett örök mangekyou ja tehát csak szemet
cseréltek egymás között mert testvérek
2012. aug. 9. 01:29
10/14 A kérdező kommentje:
nemhiszem...tobinak nincs mangakeyou sharinganja főleg nem eternal..
Kapcsolódó kérdések: