Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto 559 manga? Maszkos csávó?

Naruto 559 manga? Maszkos csávó?

Figyelt kérdés
szerintetek ki van a maszk alatt aki madarának mondja magát??mert ugye kiderült hogy ő meghalt akkor mégis hogy lehetne ő szerintem lehet h oboto az nem?mert régebben mikior nem volt rinneganja is akkor még pont aza szeme látszott csak ami megmaradt a másiakt kakashinak adta.
2011. okt. 12. 22:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
én sem tudnam megmondani h ki lehet .amikor a 300 vamanyi résznél Madara eredeti testét feltámasztották kkor már minden összekavarodik és a hangjuk is ugyan olyan .szerintem Obito nem lehet mert Kakashinak amikor adta a BAL szemét akkor megmondta hogy a jobb OLDALA teljesen összetört
2014. okt. 25. 21:45
 12/14 anonim válasza:

de amikor szaszuke megküzd itachival akkor lelebben a fátyol mert régen elmondta itachi hogy ha sasuke megszerzi a MAngekyo Sharingant akkor már hárman lesznek akiknek van

sasuke elmondja h ki a harmadik és itachi genjutsuval megmtatja és elmeséli hogy elment megkeresni Madarat(a maszkost)és akkor más maszkja volt

de egyáltalán kiderül h ki is van a maszk mögött?

2014. okt. 25. 21:52
 13/14 anonim válasza:

Tobinak van Mangekyo Sharinganja ,azért mert Tobi maga Obito

ez igaz mert Obito valahogy tulélte az h a szikla ráesett

Madara talált rá de MAdara már vén volt. a jobb oldla Obitonak mivel összzetorött kapott egy fehér Zetsu kezet de utána a maszkos zetsut.

megtudta h Kakashi és Rin bajban vannak és elment hogy megmentse öket de ott nem tom mért Kakashi szurta át Rint a Chidorival .Kakashinál volt Obito bal szeme és mivel megölte szeretjét igy aktiváta a Mangekyo Sharingant és így meglett Obito MAngekyo Sharinganja is.utána mindenkit megölt aki ott volt ,sok ködrejteki volt ott ,de Kakashi nem látta az egészet igy életben hagyta .Obito visszament MAdarához és Madara elmondjaneki a tervét es Zetzunak adta az elméjét ,elmondta h a halálakor felébresztette a Rinnengant de csakis ha HAshirama(az első HOkage) erejét és az Uchihák erejét kell ahoz birtokolni .Utána megkereste Nagatot mert csak ö volt képes megidézni a Gedou szobrot(a szobor a Tízfarku alapja ) utána arrol volt szo h Nagato egyik teknikája majd visszahozza Madarát de Konohán aktiválta .Nagato halála után Obito kiveszi a szemét és berakja magáénak .az Edo-Tenseijel megidézett madara csatlakozik Obitohoz

Tovább nem tudom mert nem lnéztem meg .

2014. nov. 1. 18:42
 14/14 Zsófuci03 ***** válasza:
Obito az
2017. jan. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!