Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Wiedermann...

Mi a véleményetek Wiedermann Károly filmrendezőről?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem hallottam róla, pedig szakmabeli vagyok...

De most megnéztem egy filmes adatbázist, és ami azt illeti, két Wiedermann Károly is van: apa és fia. Egyikük sem túl jelentős szakember, elsősorban a tévé számára alkottak, alkotnak.

Annak tudatában, hogy micsoda zárt maffia a magyar tévés és filmes világ, cseppet sem meglepő, hogy apuci benyomkodta a fiát a szakmába. Az egész videós-filmes világ ilyen... az ott lévő emberek fele valakinek a rokona, és attól függetlenül dolgozik, hogy van-e tehetsége, elhivatottsága, vagy nincs.

Ez a fiatalabb Wiedermann Károly egy évvel fiatalabb nálam, de a papának köszönhetően a húsosfazék közelében van, míg nekem esélyem sincs olyan munkákra egy olyan helyen, mint neki, mert nincs rokonom, csókosom.

2011. okt. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!