Mi a véleményetek arról, hogy lesz Magyarországon egy tinisorozat?
Nem tudom, hogy mikor jön, de egyszer úgyis elérkezik a bemutató napja.
mi róla a véleményetek, hogy a magyarok is próbálkoznak?
Volt egyszer egy nagyon jó tinisorozat az m1-en, a Klipperek. De szerettem, istenem :o) Ha ez fele ilyen jó lesz, akkor már megérte ^^
Különben lehet nemszereted, de eléggé alacsony költségvetéssel dolgoznak szegények és megnézném én, hogy te kb olyan és annyi promóval néznéd-e a Vámpírnaplókat, vagy a kedvenc sorozatod kedves első, mint amennyit a magyar sorozatok megengedhetnek maguknak! Itt nincs ekkora színvonal az lehet, de attól még nem kell lenézni a magyart
először is : egyetértek az utolsóval:P
másodszor: én sztem tuti belenézek.
harmadszor: próbálok nem rosszul hozzáálni de sztem nem az én stílusom lesz.. de végülis ki tudja.:D
am sztem épp itt van már az ideje h a magyarok is róbálkozzanak. hiszen ha ven egy igazán jó sztori amit jól kiviteleznek akk az sikeres lehet akár más országokban is. én am csak reménykedni tudok h jó lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!