Mi a véleményetek az Ezel befejezéséről?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit felemás volt...2011. okt. 5. 20:10
1/5 anonim válasza:
szándékosan
mindenki azt lát bele amit szeretne!
akár egyik nap ezt másik nap azt
direkt fejezték be így
nekem tetszett
nem tipikus sorozatbefejezés
nem happy end de nem is egyértelműen negatív
én már júniusban láttam az utolsó részt először
akkor is így gondoltam
2/5 anonim válasza:
Őszintén? Nekem nem igazán tetszett. Az gyönyörű, hogy együtt halnak meg... de a legvége.. hát nem is tudom mi akart lenni. Lehetett volna egyértelműbb is. Szerintem.
Igazából nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége.. Meg nem is ezért néztem, hogy ezt lássam a legvégén.
3/5 anonim válasza:
én úgy értelmeztem h Ezel nem halt meg:)
nekem tetszett
különleges befejezés volt
méltó a sorozathoz
4/5 anonim válasza:
igen az gyönyörű hogy együtt haltak meg, de fura lett a vége én másra számítottam, annak jobban örültem volna ha boldog a vége vagy egyértelműbb
5/5 anonim válasza:
Az egész sorozat ilyen csavaros volt, ehhez méltóan fejezték be. Nem szokványos, mint ahogy maga a sorozat sem volt az. Persze lehetett volna egyértelműbb, de szerintem jó volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!