Milyenek az Indiana Jones filmek? Megvegyem valamelyiket DVDén?
Nekem legjobban Az elveszett frigyláda fosztogatói (1. rész) tetszett. Szerintem izgalmas film, és örök klasszikus :) Sorban utána Az utolsó kereszteslovag (3. rész) tetszett.
A többi (mint általában a folytatásoknál) szerintem már valahogy egy kicsit "gagyibbra" sikerült. A nemrég bemutatott negyedik rész ( Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) alapsztorija nem lenne rossz, dehát vannak benne olyan jelenetek, amiktől hiteltelenné válik a sztori. Szerintem a leggázabb jelenet az volt benne, amikor Indit egy óriáskígyó segítségével húzták ki a mocsárból. Ő meg felkapaszkodott rajta, mint egy kötélen... Tiszta gáz! :)
Ha tudod értékelni a régebbi filmeket, akkor inkább azokat ajánlanám! Megnézni mindenképpen érdemes, hiszen klasszikus :)
Szerintem ezt is már egyben érdemes megvenni, ha úgy árulják, mint pl star wars-t, vagy gyűrűk urát (bár ezekkel ellentétben az Indie- filmek önállóan is megállnak,nem folytatódik a cselekmény a köv. részben.)
És erre is igaz minden, ami általában a több folytatást megéltekre. Az első a legjobb, ami az egészet elindította. És az többi rész is azokra a klisékre épült fel. Azt meg kell nézni azért, hogy tudjad, miből indult az őrület. (akkor még nem voltak ilyen kincskeresős, fantasztikus kalandfilmek, mint azóta lettek tomb raider és társai ez műfajteremtő volt)
A maga idejében nekem a 2. és 3. rész is tetszett. Bár a 2.-at tényleg régen láttam.
Ez a 4. rész nekem már csak leginkább egy rolózárás előtti utolsó tisztelgésnek tűnt Indiana Jones előtt, de
aki ismeri a korábbiakat, annak itt már mindenki ismerős és elsősorban nem új fordulatokat vár a filmtől, csak a régi szereplők és események kedves viszontlátását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!