Ezek közül a filmek közül melyik jó? Melyiket ajánlanátok? Ha valamelyiket láttátok, írjatok róla véleményt!
Ezek a filmek vannak meg itthon, és nyaralásra akarok belőlük elvinni, de még nem láttam őket, úgyhogy kéne egy kis segítség, hogy melyiket érdemes megnézni!
-Spanom csaja
-Bőrfejek
-Vagyon vadon 2.
-Távkapcs.
-Páros mellékhatás
-Csak a testeden át
-500 nap nyár
-Túl jó nő a csajom
-Műkedvelő műkincsrablók
-Lekoptathatatlan
-Megy a gőzös
-Üresfejű
-Bendegúz
-Büszkeség és balítélet 2, 3.
-Az örökség
-A hihetetlen család
Valami szórakoztató kéne, de azért ne ilyen fantasztikus. Mármint ne ufós, vagy szörnyes vagy ilyesmi.
Spanom csaja,Távkapcs,Páros mellékhatás,Csak a testeden át,Túl jó nő a csajom.
Ezek szerintem mind jók.
A 'Spanom csaja' egyszernézős...néha idegesítő és perverz...6/10
A 'Páros mellékhatás' amilyen jó indult, olyan unalmas lett...nem bírtam végignézni, lehet azért nem jók az emlékeim...2/10
A 'Csak a testeden át' aranyos kis vígjáték, persze ha megbarátkozol a gondolattal, hogy egy szellem csajszi irányítja az eseményeket, de tényleg jó, könnyed vígjáték egy kis romantikával...8/10
Az '500 nap nyár' romantikus film, de hagyj rá magadnak időt, mert elgondokodtató film...kell idő a megemésztésére...8/10
A 'Hihetetlen család' nagyon jó kis mese, aranyos, vicces, egy 10 évesnek még talán izgalmas is...de mese kategóriában abszolút elől van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!