Szerintetek ezek milyen babakocsik? Ajánlanátok valamelyiket?
2010. máj. 20. 10:09
2/11 anonim válasza:
A kerekét néztem a 10e Ft-os masszívabb.:)
3/11 anonim válasza:
Egyik sem valami nagy eresztés, még próbálj nézelődni máshol is....
4/11 anonim válasza:
Nézd meg azt szerintem stabilabb és jobban is néz ki...
5/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem, amiket belinkeltetek, nem egyszerű így választani!
Köszönöm a segítséget!
2010. máj. 20. 14:01
8/11 anonim válasza:
13.42-es válaszoló utolsó linkjét kaptuk mi meg ajándékba, használtan, és nagyon jó! Tényleg stabil, tágas, bár nem könnyűkocsi, de nekem se lépcső, se semmi, csak rossz utak az úton... :)
A Pierre Cardinről beszélek.
Remélem, 2 héten belül már használhatjuk. :)
9/11 anonim válasza:
Most néztem, hogy amit 13.36 linkelt babakocsit, az hibás. Sok sikert a választáshoz, szerintem is az utolsó pierre cardin a legjobb és legmegfelelőbb az összes eddig linkelt közül. Igaz nekem giraffe club-os van. :) A linkjeid között láttam, hogy mind2 termék Bács-Kiskun megyében van (gondoltam direkt) ezért amiket én linkeltem azok is ott vannak. 13.42 voltam :)
10/11 anonim válasza:
Ha nekem most kellene babakocsit vennem, én is az utolsót választanám. Nekem is hasonló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!