Egy 10-es skálán mennyire durva a Kill Bill 1-2?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 14:07
1/8 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc filmem a második része. Mit értesz durva alatt? Mert tele van hihetetlen és mesébe illő történésekkel, mégis nagyon jó film számomra. Mihez mérjem tehát? Egy horrofilmhez 0. Egy kalandfilmhez: 5 Egy thrillerhez 10.
2/8 anonim válasza:
Tízes skálán, ahol az egyes a "Szellemes kölykök", tízes a "Saló, avagy Szodoma 120 napja", ott szerintem maximum négyes lehet, de inkább 3,5.
3/8 A kérdező kommentje:
Akcióhoz képest! :-)
2011. okt. 7. 16:20
4/8 anonim válasza:
1. rész nekem 8-9
2. 3-4 az annyira nem tetszett.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi számit 10-esnek?
2011. okt. 8. 07:01
6/8 anonim válasza:
Szeretem a kaszabolós filmeket, de szerintem a KB nagyon gagyi "sorozat", inkább idétlen, mint durva. Paródiaszerű.
8/8 anonim válasza:
Azóta gondolom megtapasztaltad, de csak annak durva, akit riaszt a vér látványa. Megijedni nem lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!