Van még akit érdekel és nézi a Való világot?
Szept.15-től indil a VV5.
Már nagyon unalmas.Ahogy a termékeknek,úgy a valóságshownak is van életgörbéjük. Egy új shownak még nagy a nézettsége, de ahogy egyre több szériát adnak le belőlle. pl VV3,4,5 vagy a Megasztár 4, 5(fogalmam sincs hanyadik volt, én már az 2 után nem néztem, rohadtul nem érdekel) szériája és még sorolhatnám, kezd unalmassá válni, az emberek többsége már nem fogja nézni, esetleg a beválogató részt, amin sokat lehet nevetni a sok tehetségtelen emberen, akinek nincs hangja,ezt tudja jól, mégis megpróbálja.Na mindegy. Szóval ezek után kétlem, hogy nagy nézettsége lesz a való világnak. Én már a 2 részt se néztem, ahogy a Big Brother esetében. Úgy látom a Tv2 okosabb és nem vetít Big brother újabb szériát, mert tisztában van azzal, hogy csak lehúzza a csatorna nézettségét.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Szerintem addig megy, amíg pénzt tudnak keresni vele. Ha a nézettség drasztikus visszaesése következtében belebukik a RöTöLö, majd akkor lesz vége.
Az is lehet, hogy ez már az utolsó lesz.
Addig míg lesz nézettsége, márpedig van, nyomni fogják, mert biznisz.
Majd nézd meg a kérdéseket itt a gyk-n, ha beindul a VV5.Minden második az lesz
ki nézi ezt a fost, már megint ez + az van benne, de én nem nézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!