Titeket érdekel a filmkészítés, filmforgatás?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:44
1/10 anonim válasza:
persze! báris én egy ideig rávoltam kattanva a témára... csináltunk is egy kis filmet
2/10 anonim válasza:
Engem nagyon :DD
Most akarok valamit házilag "összecsapni'.Első munkának :D
Valami összevágó,effektek programot tudtok ajánlani?:))
Ja és nem tudok jó témát.Esetleg ötlet?:)
3/10 A kérdező kommentje:
Milyen típusú filmet szeretnél?
2011. aug. 29. 13:51
4/10 anonim válasza:
Hú, engem például nagyon, a suliban próbálkoztunk is pár színdarabbal, csak az a bajom, hogy nincsenek hasonló érdeklődésű társaim, akikkel komolyabban ráállhatnék a témára, egyedül meg nehéz=)
5/10 A kérdező kommentje:
Ismerős helyzet.Nekem sincs egy barátom se aki segítene.
2011. szept. 3. 13:16
6/10 anonim válasza:
Ha gondolod, én szívesen összefogok veled. =) Írhatsz egy üzenetet, ha érdekel.
Engem igazából minden része érdekel, a színészi játéktól kezdve, a díszlettervezésen át, a vágásig minden. =)
7/10 anonim válasza:
Ja, és azt lehagytam, hogy 19 vagyok és lány. =)
8/10 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekel középiskolába is média osztályba fogok járni :)
9/10 anonim válasza:
Sziasztok. Engem is érdekel. Írjatok privit, ha még mindig van kedvetek hozzá, vagy más is írhat akit érdekel az ilyen.
10/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne, Pest közelében, írjon privit aki így van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!