Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Christopher Eccleston. ,...

Christopher Eccleston. , David Tennant vagy Matt Smith a jobb Doctor?

Figyelt kérdés

melyik színész jön be jobban,mint férfi?

Christopher Eccleston: [link]

David Tennant: [link]

Matt Smith

[link]

2011. szept. 9. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
David mindent üt ő az igazi Doktor nekem, Matt-et régen nem bírtam mert kitúrta a helyéről Tennantot viszont idővel megbékéltem vele. Chrostopher-rel nincs semmi bajom, nem a megszokott Doktor viszont nem rossz Doki de csak azért hagyta abba mert nem érezte jól magát a forgatósokon. Sokan szeretik még Tom Bakert is de én szerintem az, hogy 7 évadon át ő volt...
2012. máj. 30. 19:52
 12/14 anonim válasza:

Minegyik jó, hiszen "mingegyik" doki más (viselkedés, stílus...)

De akárhogy is David a legjobb!!!!!

2013. febr. 2. 14:25
 13/14 Keitha ***** válasza:
Én abszolúte nem bírom Christopert, soha nem is jött be. Davidet imádtam, remekül játszott, Matt is szintén. Nem is lehet összehasonlítani őket. Mindketten zseniálisak, mások, mégis mind a kettőre tiszta szívvel mondom, Hogy Doktor :)
2013. júl. 9. 21:49
 14/14 anonim válasza:
Számomra Matt a tökéletes minden szempontból.Nagyon szeretem a gyerekes hajlamait és szerintem igazán helyes.Christophert annyira nem birom viszont a vele megtörténő dolgok miatt ez feledhető számomra.Davidet birom szerintem jól alakitja Dokit.De nálam akkor is Matt a nyerő.
2019. aug. 21. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!